De temperatuur daalt en de dagen worden steeds korter... Gelukkig hebben we de wekelijkse Volleybytes als lichtpuntje! 😉 Deze week is er iets te winnen bij Apollo 8, spelen de Handbaldames opeens een andere sport en is er veel nieuws over poules!

De balletjes zijn getrokken
Het internationale seizoen is pas net voorbij, maar de voorbereidingen voor 2023 zijn alweer in volle gang. Deze week vond de loting voor het EK 2023 plaats!

De Lange Mannen reizen volgend jaar naar Skopje (Noord-Macedonië) waar ze, naast het gastland, Montenegro, Polen, Tsjechië en Denemarken treffen. De Volleybaldames mogen zich melden in Tallinn (Estland), waar ze tegen het gastland, Finland, Frankrijk, Slowakije en Spanje spelen!

Lees hier meer over de loting!

Wait... what?
Samen Lycurgus speelde afgelopen woensdag de return van de CEV Cup. De ploeg uit Groningen verloor vorige week met 3-0 dus stond voor een lastige opgave.... zou je denken! Samen Lycurgus speelde, naar eigen zeggen, de beste wedstrijd van het seizoen en bemachtigde via een Golden Set een plekje in de volgende ronde!

Active Living Orion mag zich gaan opmaken voor de volgende ronde van de CEV Challenge cup, zij wonnen twee keer met 3-0. Lees hier meer over de wedstrijden!

Win, win, win!
Hoe zit het met jouw inschattingsvermogen? De dames van Apollo 8 organiseren een leuke winactie! Kan jij raden hoeveel ballen er in de kar zitten? Wie weet win je dan wel gratis kaartjes voor de Europese wedstrijd van het team uit Borne. Die wil je zeker niet missen!

Volleybal 🤝🏼 Handbal
De TeamNL Handbaldames spelen op dit moment het EK in Skopje (ja, daar waar de Lange Mannen volgend jaar het EK spelen 😁). Tijdens een warming-up lieten de speelsters hun volleyballskils naar boven komen, ziet er goed uit hoor! Wat denken jullie: carrièreswitch?

Ouch...
Tja, het overkomt zelfs de beste! Libero Wouter Timmermans van Numidia VC Limax doet er in ieder geval alles aan om de bal van de grond te houden.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn