Het einde van het zaalseizoen is in zicht... dus hebben we veel kampioenen! Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland werd er deze week vaak een feestje gevierd. In deze nieuwe Volleybytes zetten we een aantal winnaars op een rijtje, lees snel verder!

Rood...?
We starten met de Nederlandse Eredivisie! Afgelopen weekend veroverden Sliedrecht Sport (dames) en Draisma Dynamo (heren) de landstitels. De mannen uit Apeldoorn verrasten hiermee ook zichzelf een beetje en verloren een weddenschap (met zichzelf 😝). Welke kleur zal het worden?

Deutscher Meister!
Eline Timmerman, Juliët Lohuis en Hester Jasper zijn de afgelopen tijd al vaak voorbij gekomen in Volleybytes! De Nederlandse speelsters draaien een goed seizoen met Allianz MTV Stuttgart en dat werd afgelopen week nog een keer bevestigd. Het team veroverde de Duitse landstitel, knappe prestatie!

Number one!
Niet echt kampioen, maar 100% het vermelden waard: Stefan Boermans & Yorick de Groot hebben de eerste plek op de World Ranking overgenomen! Er staan nu twee Nederlandse duo's bovenaan, want ook Katja Stam & Raïsa Schoon zijn de lijstaanvoerders.

Back to back!
Één seizoen kampioen worden is knap... twee keer op rij is helemaal bijzonder! Het lukte het Tsjechische team van Wessel Keemink, gefeliciteerd mannen!

En nog meer...
Het houdt niet op! Ook de internationals Bennie Tuinstra & Wouter ter Maat (Turkije), Maret Grothues (Griekenland), Tessa Polder (Frankrijk) en Robin de Kruijf (Italië) veroverden het landskampioenschap. Trotse Nederlanders hier! 👏🏼

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×