De komkommertijd is aangebroken, maar in de volleybalwereld gebeurt er nog genoeg! Zo is Kirsten Knip aan het verhuizen en was Steven van de Velde afgelopen week te vinden in Duitsland. Nieuwsgierig? Neem even een pauze op deze warme dag en geniet van een gloednieuwe Volleybytes!

Snel, sneller, snelst
Gaan jouw zaaltrainingen ook alweer bijna beginnen? Het team uit onderstaande video pakt het alvast goed aan... De speelsters hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken over of ze wel genoeg ballen per training mogen slaan!

Een pizza Hawaii graag!
Tja, als je dacht dat er in een wedstrijd alleen over volleybal gepraat werd... Maret is goed op dreef op Twitter en plaatste afgelopen week deze grappige video. Wij zijn benieuwd voor welke pizza het duo uiteindelijk gekozen heeft! ;)

Nederland ̷v̷s̷.̷ met Duitsland
Afgelopen weekend deed Steven van de Velde mee aan de Eredivisie in Duitsland! In dit geval was er dus geen strijd voor de winst tussen ons en onze Oosterburen, maar was er juist sprake van een samenwerking. Steven speelde samen met de Duitse Lukas Pfretzschner en met succes: samen behaalden ze de eerste plek!

Leuk, uhm leuf huisje!
Kirsten als interieurontwerpster? Zeker! Samen met haar vriend heeft ze onlangs een nieuw huis gekocht en die zijn ze nu aan het inrichten. Op Instagram heeft ze hier speciaal een account voor aangemaakt: @huisjeleuf. Mocht je je afvragen of ze geen spelfout gemaakt heeft, check dan snel onderstaande post!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×