Vrolijk Pasen! Op deze Goede Vrijdag kun je genieten van een nieuwe Volleybytes. Enjoy!

Picture time --> Video time
Zeggen dat je een foto maakt, maar stiekem ben je gewoon aan het filmen… Wie van jouw vrienden doet dit ook wel eens?

Volleybal meets voetbal
Celeste Plak was afgelopen week in Amsterdam, samen met voetbalster Rocky Hehakaija. Ze waren hier voor een project waarmee jonge meiden zichzelf kunnen ontwikkelen, zowel als mens als educatief. Wat een tof initiatief!

Next level pepperen
Wauw! Pepperen op een beachveld is leuk, maar dit is wel heel gaaf. Dit gaat zeker op onze bucketlist!

Excited things…
Kirsten Knip en Celeste Plak zijn naast het volleyballen ook druk bezig met Knip&Plak. Afgelopen week postte Kirsten een foto waarbij we een sneak peek kregen. De dames zijn weer met iets nieuws bezig, wij zijn benieuwd wat het is!

Knip Plak

Normaal = saai, toch?
Monica De Gennaro, teamgenote van Robin de Kruijf, geeft tijdens wedstrijden een nieuwe variant van de high-five. Wat vind jij?

Fans bedankt!
Tijdens de wedstrijden van Draisma Dynamo hangen er mooi spandoeken op de tribunes, gemaakt door fans van het team! Afgelopen week gingen de spelers op pad om bedankjes hiervoor uit te delen!

Welcome back… of niet?
Robert Horstink keert terug als volleyballer… Gisteren verscheen dit artikel op Twitter, wat al snel veel positieve reacties opleverde. Maar helaas: 1 APRIL. Eerlijk is eerlijk, ook wij waren bijna in de grap getrapt! 😉

Dog problems
Kirsten Knip wilde heerlijk op de bank televisie kijken, maar haar hond Harvey dacht daar anders over. Hij nam namelijk haar plekje in. Kirsten probeerde het nog wel terug te veroveren, maar hier was Harvey het niet mee eens…

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×