Een week vol sneeuw, wat is iedereen creatief geweest met het snowvolleyball! Dit wordt dan ook een ‘koude’ Volleybytes editie met wat ‘warme’ tintjes van het beachvolleyballen. Enjoy!

Let it snow
Elwin en Jens van ZVH Volleybal bleven ondanks de sneeuw niet stilzitten. Met z’n tweeën gingen ze op pad en zochten een fraai stukje wit landschap uit om een potje te volleyballen.

Blokkeren to the max
Wanneer je slim denkt te zijn en met een surfboard gaat blokkeren... Helaas was Bruno Schmidt, Braziliaanse beachvolleyballer, nog slimmer en sloeg hij de bal er netjes overheen!

Proud to be fout
De dames van Sliedrecht Sport hebben dit weekend geen wedstrijd, dus gingen ze voor een bijzondere training gisteravond. We 🧡 the outfits! We vragen ons wel af of er nog gevolleybald is, maar gezellig was het vast en zeker!

Caption this
Vorige week vond het eerste beachvolleybaltoernooi van 2021 plaats: de Nations Clash in Duitsland. Tijdens dit toernooi werd Ruben Penninga wel heel bijzonder op de foto gezet, what was he thinking?

Diehards
Twee jongens van de jeugd van Taurus Volleybal kregen een privé winter-beachvolleybal-clinic. Deze bikkels stonden in de kou te strijden! Wij staan toch liever warm in de zaal hoor…

Hoi scheidsrechter!
Stefan Boermans blikte terug op de Eredivisie Beach. Op deze foto zien we hem een bal redden, vlakbij de scheidsrechter. Of zoals hij het zelf zegt: “knuffelen met de scheidsrechter”. Tja, dat is ook een manier om te winnen… 😜

Speeddaten met VCN
Morgen, 13 februari, kun je op speeddate met een aantal spelers van VCN. Houd de Instagram pagina’s van zowel de heren als de dames in de gaten, hier zullen ze namelijk live gaan om jullie brandende vragen te beantwoorden!

Try this at home
Heb jij al meegedaan aan de challenge van Sliedrecht Sport HS1? Stuur dit weekend nog snel jouw video in en maak kans op mondkapjes voor je hele team!

Nog meer sneeuw
De training van de meiden van Talentteam Papendal vond plaats in de sneeuw, maar dit was zeker geen ‘gewone’ training… Check de video hieronder voor de creatieve oefeningen van de meiden.

Next level beachen
Terwijl wij hier volop in de sneeuw aan het volleybalen zijn, zitten de USA beachteams lekker in het warme California. Ze werden hier flink uitgedaagd met een heel interessante oefening. Dit ging de eerste keer dan ook zeker niet soepel… Wie van jullie zou hier ook mee moeite mee hebben?

Aanvallende Laura
Laura Dijkema postte op haar Instagram story een video van een heerlijke aanval. Dat moet toch lekker zijn om als spelverdeelster zo even een puntje te scoren!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×