Een goed begin van de dag! In deze Volleybytes blikken we met Maret terug op 2016, kan je gave prijzen winnen en lees je over spektakel in de Nationale Beker!

Echte aanpakkers
Dit ziet er gaaf uit! Zes toptalenten uit het Noorden van Nederland nemen jullie via het nieuwe account 'De aanpakkers' mee in hun leven. Onder die zes sporters valt ook Markus Held, spelverdeler van Amysoft Lycurgus. Wij zijn benieuwd naar wat er allemaal voorbij gaat komen!

Dit wil je niet missen
Vorige week gaven we al een stille hint: deze week maak je kans op gave prijzen van Beach Team Nederland! Het gaat om twee Olympische items, doe snel mee!

Spektakel in de bekercompetitie
Deze week wordt de tussenronde van de Nationale Beker gespeeld. Afgelopen woensdag stond topdivisionist Sliedrecht Sport D2 tegenover eredivisonist Voltena DS1. Wat een spektakel was dat! Voltena won de eerste twee sets, maar Sliedrecht Sport gaf zich niet gewonnen en sleepte de wedstrijd toch naar zich toe. Of ze daar blij mee waren? Oordeel zelf! ⬇

Tips van de pro
Wat betekenen de signalen die Stefan Boermans en Yorick de Groot gebruiken in het veld? Stefan legt het jullie uit! Dat wordt oefenen voor komende zomer. 😉

Die zag niemand aankomen...
Tja, als je de bal niet meer met je handen kan raken, dan maar met je voeten? Laura Dijkema kon na deze bal in ieder geval wel een punt achter haar naam zetten!

Throwback naar 2016
Wow... Maret blikt deze week in de Over de Top-podcast terug op haar blessure tijdens de Olympische Spelen van 2016. Het thema van de nieuwste podcast is 'grensverleggend?'. Maret, Robin, Myrthe en Laura wagen zich aan dit beladen onderwerp. Beluister de podcast hier!

Heb jij ergens geen goed gevoel bij of zie jij iets grensoverschrijdens gebeuren bij een ander? Neem contact op met een vertrouwenspersoon!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×