Het weekend is weer aangebroken, tijd voor een nieuwe Volleybytes! Deze week zien we Laura op een nieuw busje, doet Simplex SSS een keer wat anders en transfernieuws!

Busje komt zo
Life goals? Laura Dijkema is vanaf nu te bewonderen op 135 nieuwe busjes van DHL Parcel! Vergeet vooral niet om een foto met ons te delen als je er één op de weg ziet. 😉

Black Friday
Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar het is Black Friday! Volleybaldirect.nl doet hier ook aan mee! "Je hebt de afgelopen week al een paar mooie deals voorbij zien komen, maar vandaag is de dag van de beste deals" vertelt Bennie Tuinstra. Dus pak je kans en scoor met korting een nieuw paar schoenen of een extra paar kniebeschermers!

Nooit te vroeg voor een transfer...
Het Eredivisie seizoen is nog niet zo lang bezig, maar de eerste transfer voor het nieuwe jaar is al bekend! Jacob Krijnsen maakt vanaf seizoen 2023-2024 deel uit van de selectie van Sliedrecht Sport.

Kopbal
Een creatieve oefening bedenken? Voor Paul van der Ven, trainer/coach van Simplex SSS, is dat appeltje eitje! Deze week stond het spel "kopbal" op de planning... wat houd dat precies in? Dat zie je in de video! 😁

Een prestatie om trots op te zijn
Brecht Piersma en Wies Bekhuis vertegenwoordigden Nederland deze week op het King of the Court-toernooi in Brazilië. Dat deden ze met verve, want het jonge duo wist een knappe tweede plek te behalen!

Trickshot Thursday
Bijna net zo knap als die zilveren medaille van hierboven... 😉 Kan jij deze trickshot van Katja Stam & Raïsa Schoon ook? Wij doen het ze in ieder geval niet na!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×