Het was een week vol Oranje en dit wordt de komende maanden doorgezet in het volleybal! Het internationale seizoen staat namelijk voor de deur!

Koningsdag
Dat de Oranje dames ook buiten het veld een goede klik hebben is geen geheim. Zo vierden Kirsten Knip, Celeste Plak, Femke Stoltenberg & Anne Buijs afgelopen dinsdag samen Koningsdag. Dat zag er gezellig uit!

Cancún 3.0
Het laatste beachvolleybal toernooi in Cancún is begonnen! Je moet er wat voor over hebben om onze Nederlandse beachers te zien volleyballen… Het tijdsverschil is namelijk niet altijd ideaal…

Skyball
Tijdens het toernooi in Cancún werd er een heerlijke skyball geserveerd! De FIVB heeft deze vast gelegd met een reeks aan foto’s. Check het vette resultaat hieronder!

Journey continues
Nika Daalderop blijft volgend seizoen in Italië spelen! Ze heeft namelijk haar contract bij Igor Volley Novara verlengd. Gefeliciteerd Nika!

Olaf Ratterman Memorial
Aanstaande maandag (3 mei) spelen de Lange Mannen tegen het Eredivisie All Star team. Hierbij wordt trainer/coach Olaf Ratterman geëerd. De wedstrijd is live te volgen op volleybal.nl.

Lifehack
Heb jij ook altijd zo’n moeite met het fatsoenlijk eten van je tompouce? Met deze lifehack van Laura Dijkema is dat verleden tijd!

Laura lifehack

Orange!
Terwijl een groot deel van ons Koningsdag aan het vieren was, was Myrthe Schoot diehard aan het trainen op Papendal. Dit deed ze echter wel in stijl!

Myrthe Orange
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Live

Zondag 16.00 uur livestream: Polen - Pre Jeugd Oranje

Beslissende wedstrijd EK-kwalificatietoernooi meisjes onder 16 jaar

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×