Je leest het goed: magie op het veld! In deze nieuwe editie van Volleybytes hebben we een aantal bijzondere video’s voor jullie. Daarnaast blikken we alvast vooruit op de sneeuw van dit weekend, veel leesplezier!

Volleyball on Ice!
Voor de TV show ‘Versus’ werd de club Gentofte Volley, kampioen van Denemarken, uitgedaagd om een potje te volleyballen tegen ijshockeyers. Hier kwam echter wel een extra challenge bij kijken. De wedstrijd vond namelijk plaats op de ijshockeybaan! Volleyballen op schaatsen… dat lijkt ons een hele uitdaging!

Just dance
Heb jij ook een overwinningsdansje als je een wedstrijd hebt gewonnen? Maret Grothues vond dat haar wedstrijd van afgelopen zondag wel een overwinningswiggle verdiende!

Blijf in beweging!
Thuis trainen blijft toch minder leuk dan met z’n allen in de sporthal. Gelukkig kwamen wij op Facebook een filmpje tegen van de trainer van VC Intermezzo. Ondanks het slechte weer, kunnen we zo toch thuis fanatiek bezig blijven! Hoe blijf jij in beweging?

Game day!
De Eredivisie is weer in volle gang, maar wel met de strenge maatregelen. Zo worden de spelers voor elke wedstrijd getest. Kirsten Knip laat op Instagram zien hoe Sliedrecht Sport dit aanpakt!

Bubbels
Laura Dijkema postte een foto op haar Instagram verhaal bedekt met bubbels. Hierin blikt ze terug op de tijd dat bubbels alleen voorkwamen in champagne en niet tijdens sport wedstrijden. Hopelijk wordt dit snel weer de werkelijkheid.

Laura bubbles

Don’t leave me hanging…
Dat is toch ook wat. Iedereen blij, Maret door het dolle heen en dan… geen high-five van je coach…

Influencer Alert
In de nieuwe commercial van Mizuno kunnen we Nika Daalderop zien shinen! Check het snel hieronder!

Sneeuwpret
Hester Jasper en Juliët Lohuis reisden af naar Kaliningrad voor de Champions League. In Rusland ligt al een hele tijd een dikke pak sneeuw en Hester en Juliët konden de verleiding niet weerstaan: met het gezicht in de sneeuw, hopen op een mooie afdruk van hun hoofd, maar tevergeefs. Wie gaat dit ook proberen aankomende zondag?

Next level teamwork
Wow, wat een teamwork! Na twee heerlijke reddingen wist onze eigen Maarten van Garderen de bal perfect in te slaan. Wat een punt!

Power nap
Ooit zó moe geweest tijdens een wedstrijd dat je graag een power nap wilde doen? Robbert Andringa dacht afgelopen week tijdens de wedstrijd tegen Trefl Gdańsk hetzelfde. Moet kunnen toch? 😜

Robbert Andringa

Powerrr!
Holy guacamole, wat een smash! Robertlandy Simon, midden van de Italiaanse club Lube Volley, sloeg deze bal fenomenaal in! Zou hij stiekem magische krachten hebben?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×