Happy Volleybytes Friday! In deze editie lees je onder andere over een model bij de Volleybaldames, het leven als coach en een heerlijke set-up. Enjoy!

Model alert!
Waar we drie weken geleden een fotoshoot zagen van Marrit Jasper, was Britt Bongaerts deze week aan de beurt. Ze staat in de jaarkalender van haar club en ook deze foto is écht prachtig!

Coach life = rough life
Het leven van een coach is niet altijd even makkelijk… Dit zagen we ook tijdens de training van Robert Meeuwsen, waar zijn trainer Reinder Nummerdor een aantal ballen om zijn oren krijgt!

OOTD
Laten we eerlijk zijn: we hebben nog nooit zo vaak met z’n allen in een joggingbroek met een lekkere trui thuisgezeten. Waarom mooi aankleden als je vrij weinig kan doen? Mocht je dan toch besluiten om er goed uit te zien, dan wil je dat toch ook showen… of zoals Maret zegt: “when your outfit is too good not to share”. Wij snappen het wel hoor Maret!

Outfit Maret

Afstemming on point
Gijs van Solkema is terug bij zijn oude club in Lüneberg (Duitsland) en lijkt zijn draai weer helemaal gevonden te hebben! Met deze heerlijke set-up op teamgenoot Jordan Ewert speelt hij zo het blok weg! Niets is toch lekkerder dan aanvallen zonder blok?

Wachten op…
Sinds de inauguratie van de Amerikaanse President Joe Biden afgelopen woensdag gaan er memes rond van Bernie Sanders. De volleybalwereld kon natuurlijk niet achter blijven en we kwamen dan ook een aantal leuke foto's tegen!

Bernie assistent van Avital
Bernie EK Beach
Bernie Cuneo Granda Volley

Volleybal > tennis
Be Volleyball heeft een interview gehouden met Laura Dijkema. Ze vertelt hier onder andere over volleyballen in Corona tijd, hoe ze begonnen is met volleyballen en wie haar inspireert. Het complete interview lees je hier!

Drive safe… or not
De slechtste chauffeur van Nederland? Myrthe Schoot deelde een meme in haar Instagram story en tagde Maret Grothues hierin… Zou jij nog bij de aanvoerster van de Volleybaldames in de auto durven? 😉

Myrthe meme

Laura wordt oud?
Twee weken geleden verloor Laura een aantal wimpers en had ze een blauw oog. Nu heeft ze ook nog eens een gat in haar mond nadat er een stuk van haar kies is afgebroken… Wat denken jullie is dit pech of is ze gewoon oud aan het worden?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×