En toen was het alweer bijna weekend! Ook deze week gebeurde er weer van alles in de volleybalwereld, lees snel verder en ontdek waar Maret naartoe gaat, wat de Lange Mannen komende dagen gaan doen en waarom commentaar geven heel leuk kan zijn.

Het idee is goed…
… maar de uitvoering net wat minder. Volgende keer is het misschien toch slimmer om voor de normale optie te gaan, die is vaak al lastig genoeg. 😉

Come on boys!
De Lange Mannen spelen dit weekend het eerste deel van het EK-Kwalificatietoernooi. Vanavond komen zij in actie tegen Kroatië, morgen nemen de heren het op tegen Zweden. Check hier hoe je alles kan volgen dit weekend!

Trotse club
Steven Ottevanger en Bennie Tuinstra zijn met de Lange Mannen afgereisd naar Kroatië en maken dit weekend hun debuut in de oranje-selectie! Amysoft Lycurgus is trots op beide mannen, en terecht!

Back together!
Ook de Volleybaldames zijn sinds deze week weer hard aan het trainen op Papendal, ze bereiden zich voor op de Volleyball Nations League. Bekijk hieronder de eerste beelden!

Website alert
Stefan Boermans en zijn partner Yorick de Groot behaalden in Mexico mooie resultaten. Bij een succesvolle speler hoort natuurlijk ook een succesvolle website! Stefan ging aan de slag en het resultaat mag er wezen. Check de website hier!

#lovemyjob
Drie weken commentaar geven bij beachvolleybaltoernooien lijkt misschien zwaar… maar deze video laat zien dat dat zeker niet altijd het geval is. Eerlijk is eerlijk: ook wij hadden onze lach niet kunnen inhouden na deze acties. (Vergeet niet je geluid aan te zetten bij het bekijken van de video!)

Grieks avontuur
Maret Grothues heeft een nieuwe club gevonden! De aanvoerder van de Volleybaldames stapt over van Turkije naar Griekenland en komt volgend jaar in actie voor Panathinaikos. Veel succes alvast, Maret!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×