De zomervakantie is officieel begonnen! Heb jij al plannen voor in Woonkameroen of ga je lekker relaxen aan de Costa del Zolder? Wat je ook gaat doen, met deze Volleybytes reis je een tijdje af naar de volleybalwereld! Er is weer van alles gebeurd, dus ga er even rustig voor zitten en lees snel verder!

Verkoelend potje volleybal...
Volleyballen in de zomer kan soms best warm zijn, verkoeling is dan geen overbodige luxe. Dit meisje denkt het slim aan te pakken en te volleyballen naast een zwembad, spoiler: het bleek niet zo'n goed idee als zij dacht...

Surprise!
Ook in Letland is de beachcompetitie weer van start gegaan! Het topteam Samilovs / Smedins was van de partij en liet afgelopen week even zien wat ze in huis hebben! Zo'n set-up verwacht niemand.... Wil jij deze twee mannen ook in actie zien? Goed nieuws: ze komen in september naar Utrecht voor King of the Court! Bekijk deze pagina voor meer informatie en tickets.

Volleyballen met (te) schone handen
Oeps... De CEV is sinds kort ook te volgen op Tiktok, waarop ze onder andere deze grappige video plaatsten!

Brouwer/Brouwer, een nieuw mix-team?
It's all in the family! Alexander Brouwer heeft een goede beachpartner gevonden in zijn zus! Samen spelen ze een potje in de tuin van hun ouders, waar de liefde voor (beach)volleybal voor de BTN-speler begonnen is. Tijd voor een nieuw mix-team?

Hmm, 31 of 32 jaar?
Leeftijd, het blijft een ingewikkelde kwestie... Maret, captain van de Volleybaldames, heeft een discussie met haar manager: is ze 31 of 32 jaar oud? Haar tweet leverde veel reacties op, maar ook daar zijn de meningen verdeeld. Wat vind jij?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×