Happy Volleybytes Friday! Vandaag lees je onder andere over een prachtig block, een bizarre set-up en nieuwe vriendjes voor Laura in Rusland!

Een ‘madje’ doen
Voor de eerste editie van een interessante Q&A van IBVPA, de internationale beachvolleybal organisatie van én voor spelers, kwam onze eigen Madelein Meppelink naar voren. Hierin vertelde ze dat ze soms nogal onhandig kan zijn. Blijkbaar is er zelfs al een term naar haar vernoemd voor wanneer iemand iets morst: een ‘madje’. Ach, je kan niet overal goed in zijn! 😉

Marrit on fire!
Marrit Jasper was deze week aardig op dreef in de Italiaanse competitie! Na een geweldige rally maakte Marrit het op gepaste wijze af, bekijk het snel hieronder!

Creatieve Covid-training
Bij VCV Veenendaal gaan ze creatief om met het trainen in COVID-tijden! Aangezien er geen wedstrijden worden gespeeld, kon de jeugd van de club afgelopen zaterdag trainen. Inspiratie voor jouw club?

Welkom terug, Avital!
Avital Selinger is aangewezen als de nieuwe bondscoach van de Volleybaldames. Avital begint aan zijn tweede termijn als bondcoach van Oranje en zal deze taak t/m het WK van 2022 op zich nemen.

Afstemming on point
Wat een heerlijke redding van Joanna Wołosz, teamgenoot van Robin de Kruijf! De Poolse spelverdeelster wist met één hand de bal te redden om vervolgens een heerlijke set neer te leggen voor Robin. Wij zijn wel een beetje jaloers op deze afstemming!

Volg jij ons al op TikTok?
Wisten jullie dat wij ook fanatiek aan het TikTokken zijn? Van video’s van de Volleybaldames tot grappige bloopers: er is van alles te vinden! Check it out!

Master of Blocks
Maarten van Garderen, passer-loper van de Lange Mannen, speelde afgelopen week een heerlijke wedstrijd. Zijn club deelde dan ook een aantal monster blocks van Maarten, dit was by far onze favoriet!

Maret als Mary J Blige
Niets is leuker dan throwbacks van onze internationals, toch?! Maret Grothues deelde op haar Instagram een foto van toen ze twaalf jaar was, we hadden haar bijna niet herkend!

Maret throwback

‘Mag ik wat vragen Juf Kirsten?’
Kirsten Knip is druk bezig met het behalen van haar studie. Haar mede-studiegenoten dachten echter dat Kirsten de docente was in plaats van een medeleerling… Bij wie zou dit ook kunnen gebeuren?

Kirsten Docente

Vriendjes van Laura
Laura Dijkema heeft nieuwe vriendjes gevonden in Rusland! Ze probeert deze dan ook dagelijks te bezoeken. Laura dacht ze even kwijt te zijn, maar gelukkig waren ze alleen maar verplaatst!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×