Hebben jullie de hitte een beetje overleefd? Je kan nu in ieder geval even rustig gaan zitten, want er staat weer een nieuwe Volleybytes klaar! Deze week lees je alles over een serieus gesprek, een nieuw record en fanatieke supporters.

Robin terug op het veld!
Taurus Dames 1 had deze week een leuke meetrainer! Robin de Kruijf assisteerde het team tijdens een training, de beelden zien er gezellig uit!

Wie heeft het leukste vriendje?
Katja Stam & Raïsa Schoon vormen samen één van de teams die volgende week namens Nederland meedoet aan het Olympisch Kwalificatietoernooi. Of ze het altijd met elkaar eens zijn? Vaak wel, maar zeker niet over alles… (zoals over wie het leukste vriendje heeft 😉)

Instagram vs. Reality
Kirsten Knip en Celeste Plak plaatsen veel foto’s op Instagram, maar hoe ziet hun leven er buiten social media eigenlijk uit? Deze week gaven ze jullie een voorbeeld.

Nieuw record voor Nimir
Bij Ziggo Sport vroegen ze zich af of Nimir misschien Superman was, met dit nieuwe record wordt dat vermoeden alleen maar meer bevestigd… 42 punten in één wedstrijd, wat een prestatie! Swipe door de post voor een aantal hoogtepunten!

Beachen in style
Vandaag gaat de Eredivisie Beach van start! Niet met de standaard-outfits die we kennen, maar met gepersonaliseerde shirts! Die van Stefan Boermans is in ieder geval heel mooi, we zijn benieuwd naar de rest!

Fanatieke supporters
Ook in Rimini wordt er naar het EK gekeken! Wie had gedacht dat Nika Daalderop en Marrit Jasper grote fans waren?

Groetjes uit Rimini!
Ja, het staat er echt… Ook Celeste en Maret hebben weleens serieuze gesprekken! We vragen ons wel af hoelang het serieus was...

Toernooischema

Het aftellen is begonnen…
Het is bijna zover! Over 4 dagen start het OKT. Wij kunnen niet wachten om alle teams te zien strijden voor het laatste Olympische ticket. Heb jij jouw eigen Skybox al gekocht? Doe het nog snel via deze link!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×