De volleybalwereld staat nooit stil! Met prachtige uitspraken, kwalificatierondes en een spannende Supercup-wedstrijd gaan wij dit weekend in!

Volleyballen = schaken

In de nieuwe podcast ‘Chefs de Mission’ kwam Olympisch kampioen Bas van de Goor langs om te praten over zijn ervaring met scha…volleybal.♟️

Luister de aflevering hier!

6 x 6 = Champions League
Ongeslagen! Asterix Avo Beveren, met de Nederlandse speelsters Iris Vos en Laura Overwater in de selectie, plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League. Het Belgische team heeft zes wedstrijden gespeeld en zes wedstrijden gewonnen!

Nieuw seizoen!
Er is weer een nieuw seizoen van Tijd voor Volleybal begonnen! In de eerste aflevering zijn Redbad Strikwerda, Jeroen Rauwerdink en Vera Koenen te gast. Kijk jij mee?

Champions League, here we come!
Na een lange reis richting Inssbruck, zijn de mannen van Draisma Dynamo er klaar voor! Dit weekend spelen zij namelijk de eerste kwalificatieronde voor de Champions League. Spannend hoor!

Oog in oog!
Dit weekend: de Italiaanse Supercup! De ploeg van Nika Daalderop (Vero Volley Monza) staat tegenover de ploeg van Robin de Kruijf (Imoco Volley Conegliano). Heb jij een abonnement op Volleyballworld.TV? Goed nieuws! Dan kan je wedstrijd morgenavond bekijken.

Matchday Vibesss
Het is bijna weekend en dat betekent… game day! Heb jij een wedstrijd op het programma staan? Veel plezier!

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn