Zo vlak voor het weekend staat er weer een nieuwe volleybytes voor jullie klaar! Met deze week onder andere een privé concert en een toffe winactie.

Privé concert
Maret Grothues deelde een prachtige video van haar en haar teamgenoot Anthi Vasilantonaki. We kregen gewoon een gratis privé concert via Instagram. 😉 Ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel het onderstaande filmpje!

Celeste ging live
Celeste Plak ging afgelopen week live op de Instagram pagina van TeamNL. Ze sprak hier met demissionair minister Hugo de Jonge en beantwoordde jullie vragen over deze gekke Covid-tijden. Heb je het gemist? Dan kun je een gedeelte hieronder terugkijken!

Win win win
Heb jij een goed inschattingsvermogen? Neem dan snel een kijkje op de Instagram pagina van Draisma Dynamo, want ze hebben een leuke winactie online gezet. Wie weet win jij wel het toffe wedstrijdshirt van de mannen!

Herkenbaar…
Maret is niet alleen actief op Instagram, maar ook op Twitter. Hier deelde ze een foto met wel een heel toepasselijke caption. Wij konden ons er in ieder geval in vinden!

Lente in Rusland?
Laura Dijkema vergistte zich afgelopen week een beetje in het weer. Ze dacht dat in Rusland de lente al was begonnen, maar niets is minder waar…

Wat een pech
Er is niks mis met het balans van Alexander Brouwer… Wij doen hem dit namelijk niet na! Maar helaas heeft zijn telefoon het niet overleefd. Mocht je nog tips voor hem hebben, laat het dan vooral weten in de comments!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn