Speel jij deze week ook weer je eerste competitiewedstrijd? Veel internationals zijn in ieder geval vertrokken naar hun club in het buitenland, al verliep dit niet voor iedereen even soepel. Lees snel verder!

Van Groningen naar Italië
Amysoft Lycurgus speelt volgende week de Supercup tegen Draisma Dynamo. Om zich optimaal voor te bereiden, spelen ze op dit moment enkele oefenwedstrijden in Italië. Gaaf hoor!

Quiz-liefhebbers opgelet!
Houd jij wel van een quiz? Dan raden we het aan om de social media van de Volleybaldames in de gaten te houden! De komende dagen worden daar verschillende vragen op gedeeld, waarbij jij kans maakt op twee kaarten voor het WK van volgend jaar. Meedoen dus!

Meningen gevraagd!
Laura Dijkema komt ook komend jaar uit in de Russische competitie, dit seizoen in het shirt... en rokje van Leningrada St. Petersburg. Ja, een rokje! Wij zijn benieuwd: wat vind jij? Nieuwe trend?

Sport doet iets met je
Mooie video alert! De Nationale Sportweek komt eraan, speciaal daarvoor werd dit filmpje met Celeste Plak gemaakt. Dus, wat doet sport met jou?

Home sweet home (in Paris)
Niks fijner dan een eigen plekje! Kirsten Knip liet ons eerder al een kijkje nemen in haar huis in Nederland, maar nu speelt en woont de libero in het prachtige Parijs. Een soort housewarming op afstand met deze video, dat vinden wij altijd leuk! Succes daar, Kirsten!

Kan de beste overkomen!
Het is altijd even wennen in een vreemd land, zelfs voor Maret Grothues! Ze speelt dit jaar in de Griekse hoofdstad Athene en ja... daar is het allemaal net wat anders dan in ons kikkerlandje. Hopelijk gebeurt dit niet nog een keer!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×