Volleybytes: Sanne en Madelein doen alvast een kroontje op en beachvolleybal bij zonsopkomst!

Volleybytes: Sanne en Madelein doen alvast een kroontje op en beachvolleybal bij zonsopkomst!

Wat een volleybalweek, wat een social posts! We hebben de leukste berichten weer voor jullie op een rijtje gezet. Deze editie: Sanne en Madelein doen alvast een kroontje op en beachvolleybal bij zonsopkomst.

Alexander Brouwer on fire in Hamburg

​De heren van BTN trainden deze week in Hamburg met de Duitse selectie. Alexander Brouwer lijkt de smaak alweer aardig te pakken te hebben, wat een sprongservice!

Maret en Laura showen hun 'beachvolleybalskills'

Dat Laura Dijkema en Maret Grothues goede volleybalsters zijn is algemeen bekend, maar kunnen ze ook beachvolleyballen? Maret durft een open sollicitatie in ieder geval wel aan, maar of het een succes wordt... 😉

Sanne en Madelein doen alvast hun kroontje op

Nog meer goed beachvolleybal nieuws! Van 9 t/m 12 september vindt het eerste internationale toernooi na het uitbreken van de corona-pandemie plaats: King of the Court! De beste teams van de wereld komen naar het Jaarbeursplein in Utrecht om te strijden voor de titel! Sanne en Madelein hebben hun kroontje alvast op gedaan, kom jij ook kijken? Lees hier meer over het toernooi, het speciale corona-proof stadion en de ticketverkoop!

Beachvolleybal bij dageraad

Woensdagochtend om 5.24 uur begon het eerste sporttoernooi in Nederland, de DELA Eredivisie Beach! De NOS kwam op de vroege ochtend langs in Zaandam om opnames te maken. Hoe voelden de spelers/speelsters zich op het vroege tijdstip? Bekijk de reportage en kom erachter!

#Throwback World Grand Prix 2017

Kijk terug naar de geweldige wedstrijd tussen de Volleybaldames en de Dominicaanse Republiek. Anne Buijs scoorde in deze kraker maar liefst 31 punten!

TeamNL Beach Tour gaat het hele land door

Ook deze week gaven de toppers van BTN weer clinics bij verschillende verenigingen in Nederland. Ze gingen onder andere langs bij Next Volley Dordrecht en Vios/Kolham! De BTN heren kregen in Harderwijk zelfs een pondje paling mee. Check hieronder wat leuke beelden!

Whats App Image 2020 07 03 at 13 33 16
Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×