Zijn jullie al bijgekomen van alle Black Friday en Cyber Monday-deals? In deze Volleybytes geen kortingen, maar wel veel (volleybal)acties! Zo lees je onder andere over een slimme Nimir, een bijzondere overwinning van Yvon en Jolien en een gave adventskalender.

Knappe redding!
We beginnen deze week met een leuke throwback naar het EK Zitvolleybal. Speler Robin van Damme deelt zijn favoriete redding van het toernooi, wij snappen wel waarom! 👏🏼

Countdown to Christmas
Het is december, dus het aftellen naar kerst kan beginnen! Beach Major Series doet dat traditiegetrouw met een gave adventskalender vol volleybalprijzen. Elke dag gaat er een vakje open, invullen maar!

'High' level
De tweede Over de Topcast staat online! Dat is op zichzelf al een feestje, maar dit keer helemaal, want het thema van de aflevering is 'feest'! Er wordt onder andere gesproken over een bijzondere ervaring van Maret, check de video voor een kleine preview.

Het leven van een volleyballer...
Annick Meijers had een wat minder handig momentje op de training deze week, we all know the feeling... 🙈

TikTok Tip
We blijven nog even in de herkenbare situaties. Hebben jullie het TikTok-account 'groepsharmodrie' al ontdekt? VV Flits D3 deelt hier regelmatige grappige video's, bijvoorbeeld die hieronder. Wij zijn zeker fan!

720 dagen ongeslagen!
Vorige week hadden we het over het wereldrecord van Robin de Kruijf... Afgelopen week kwam er een einde aan de ongeslagen reeks! 😲 In een spannende wedstrijd was het team van Yvon Beliën en Jolien Knollema met 3-2 te sterk. Één ding is zeker: dat wereldrecord van de ploeg van Robin zal niet snel weer verbroken worden!

"Het hoeft niet altijd hard"
Dit zullen we Nimir niet vaak horen zeggen, maar deze week kwam het toch echt goed van pas! Dit slimme balletje kwam volledig onverwachts, we 🧡 it!

Foto: ParaVolley Europe

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×