Dit weekend start de Eredivisie Dames en na een prachtige openingsceremonie spelen Boermans en De Groot vanavond hun eerste wedstrijd op het WK Beach. Speel je dit weekend zelf een wedstrijd? Vergeet dan niet om je scheidsrechter in het zonnetje te zetten!

Supercup winnaars

Friso Sneek heeft afgelopen zondag de Supercup gewonnen van Sliedrecht Sport! De regerend landskampioen en bekerwinnaar maakte het vooral de laatste set erg spannend. Het werd uiteindelijk 30-28 voor Sneek en daarmee pakten ze de eerste prijs van het seizoen met 3-1!

Eredivisie

Dit weekend is het feest, want de Eredivisie Dames gaat van start!🎉 Voor welke club ben jij?

WK Beach

Dit weekend gaat ook het WK Beach van start. Vanavond spelen Boermans en De Groot hun eerste wedstrijd. Kijk eerst deze mooie openingsceremonie.

Rising Volleyball Rookie
Maak kennis met de jonge ster van de Lange Mannen! Met zijn 21 jaar is Sil Meijs het veelbelovende talent van het team, klaar om zijn stempel te drukken op het veld 🌟

Bedank de scheidsrechter!

Dit weekend is jullie laatste kans om mee te doen aan de Week van de Scheidsrechter! Wij hebben al een aantal mooie acties voorbij zien komen. Hoe ga jij je scheidsrechter in het zonnetje zetten?

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn