Deze week duiken we in het succesverhaal dat zich in Limburg afspeelt en werpen we een nostalgische blik op het verleden. Lees snel verder!

Cupfighters assemble!

Deze week was de loting van de Nationale Beker 2024! In de studio van Tijd voor Volleybal werden de welbekende balletjes getrokken. Wij wensen alle teams die meedoen veel succes komende maanden!

Next round for Limax

Twee op rij! De mannen van Numidia VC Limax hebben de volgende ronde van de CEV Challenge Cup bereikt door twee keer van Mjølnir Klaksvík te winnen. Lekker bezig!

About last summer…

Throwback Time! Emi van Driel blikt terug op haar gouden medaille met Brecht Piersma tijdens de BetCity Eredivisie Beach in Apeldoorn. Komende weken verschijnen er meer video’s, wij zijn benieuwd naar alle ervaringen!

Master in het veld!

Naast dat hij een master op het beachvolleybalveld is, heeft Leon Luini afgelopen week zijn master behaald in Fincancial Economics. Gefeliciteerd Leon!

‘Het mooiste is samenwerken’

Heb jij deze video al gezien? Scheidsrechters delen hun enthousiasme en teamwork. Ook iets voor jou? Klik dan snel hier: https://www.volleybal.nl/word-...

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn