Het was een mooie oranje-week! Niet alleen koningsdag werd gevierd, ook was er succes voor de Volleybalmeiden, groot nieuws over de Volleybaldames en kwamen er veel Nederlandse internationals in actie. Je leest er alles over in deze nieuwe Volleybytes

They did it!
Yeah….Jeugd Oranje heeft zich geplaatst voor het EK in Tsjechië komende zomer! Zondag boekten de meiden een prachtige 3-1 overwinning op Griekenland, waarmee ze het EK ticket binnen hadden gesleept. Gefeliciteerd!

On Fire 🔥
Dat Nimir een goede volleyballer is, weten we inmiddels over de hele wereld, maar hij blijft toch elke keer weer mooie punten maken! Bekijk de onderstaande video voor een aantal van zijn highlights uit zijn competitie in Italië!

Geen koningsdag zonder...? 👑
Afgelopen woensdag was het (zoals iedereen weet) koningsdag 🇳🇱 in Nederland! Dat kan natuurlijk niet gevierd worden zonder heerlijke tompoezen! Bij Zwolle moest er eerst getraind worden, maar na de training is de verjaardag van Willem-Alexander goed gevierd!

Wie komen uit voor Nederland?
Afgelopen week is de longlist van de Volleybaldames bekend geworden. Een deel van deze spelers zal deze zomer voor Nederland uitkomen op de Volleybal Nations League en op het WK. Heb jij ook zin om de Volleybaldames weer te zien spelen? 🔥

Zet het maar in je agenda!
Over het WK gesproken... Aankomende dinsdag is het eindelijk zover: de ticketverkoop van het WK gaat live! Weet jij al met wie je de Volleybaldames aan komt moedigen?

Champions! 🏆
Afgelopen week is de eerste finale voor het kampioenschap in de Duitse Bundesliga gespeeld door de vrouwen van Potsdam en Stuttgart. De Nederlandse internationals Juliet Lohuis, Eline Timmerman en Hester Japer (Stuttgart) namen het op tegen Sarah van Aalen (Potsdam). De eerste wedstrijd werd gewonnen door het team van Sarah met 0-3, hier werd zijn MVP. 👏🏼

Battle fight!⚔️
Active Living Orion en Draisma Dynamo zijn met elkaar in gevecht voor het landskampioenschap. Momenteel spelen zijn een best of five series. Active Living Orion heeft de reguliere competitie als nummer 1 afgesloten, maar dit geeft geen garantie op de winst aangezien de eerste wedstrijd werd gewonnen met 1-3 door de ploeg uit Apeldoorn. 👏 Komend weekend komt de ploeg uit Doetinchem op bezoek bij de mannen uit Apeldoorn. Wie is jouw favoriet?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×