De tijd vliegt voorbij met zoveel volleybal! Het is alweer vrijdag, dus het moment om te genieten van een nieuwe Volleybytes is daar. Enjoy!

Proost!
Afgelopen zondag wonnen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen voor het eerst sinds lange tijd weer een gouden medaille op de World Tour, daar hoort natuurlijk champagne bij!

Hebben jullie even?
Wij worden al moe van het kijken naar deze rally! Wil jij dit soort gave acties van dichtbij meemaken? Kom dan naar het OKT in Scheveningen, waar er gestreden zal worden voor het laatste Olympische Ticket. Meer info + ticketverkoop via deze link.

Let's go to the beach!
Onze nationale teams mogen in Rimini af en toe naar het strand. Samen met de FIVB speelden de Lange Mannen een leuk wedstrijdje, check de beelden hieronder!

Een dag in het leven van...
...Malou, de fysio van Amysoft Lycurgus én de Volleybaldames! Malou laat jullie in deze vlog zien hoe het leven in Rimini er voor haar uitziet!

Hoe is het mogelijk?
Close call! Dat de scheidsrechter dit niet met het blote oog zag, vergeven we hem... ;) Tip: zet je geluid aan voor de grappige reactie van de commentatoren!

Nooit te vroeg juichen...
Throwback Time! Het is ons allemaal wel een keer overkomen, maar Mexime van Driel was wel héél enthousiast tijdens King of the Court in 2020... De rally was nog bezig, maar de speelster van BTN had haar plekje op het koningsveld al opgeëist. Gelukkig was ze ruim op tijd weer terug!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×