De Olympische Spelen zijn officieel begonnen! Niet verrassend dus dat deze nieuwe Volleybytes veel berichten uit Tokio bevat, al zijn er ook nog wat leuke nieuwtjes uit Nederland. Fijn weekend!

Volleybaldames toch op de Spelen?
Celeste Plak en de Volleybaldames werden zomaar gespot onderweg naar Tokio… Ohnee, het waren de roei-dames! Check de video hieronder voor het grappige fragment!

Dat wordt de wekker zetten
Helaas dus geen Nederlands zaalvolleybal in Tokio, maar wel drie beachteams om van te genieten! Hieronder staat het schema nog één keer op een rijtje, zo hoef je geen wedstrijd te missen (Oké alleen die van 02.00u ’s nachts misschien…)

Geen medaille, maar wel een geweldige prestatie
Het voelt alweer even geleden, maar afgelopen zondag speelde Jong Oranje de laatste wedstrijd op het WK U20. Er werd helaas net naast een medaille gegrepen, maar de meiden mogen alsnog heel trots zijn! Bekijk de aftermovie om nog even na te genieten!

Net op tijd…
Vorige week werd de Olympische wedstrijdkleding gelanceerd, kijk hier de video nog een keer terug. De Nederlandse dames kwamen er deze week achter dat ze in eerste instantie de verkeerde kleurencombinaties aangedaan hadden. Gelukkig zijn ze nog op tijd voor de eerste wedstrijd! 😉

Oui, oui!
Myrthe Schoot en Maret Grothues lieten deze week even zien dat ze een flinke talenknobbel hebben… of zal er toch ook wat Google Translate aan te pas zijn gekomen? Één ding is zeker: de twee speelsters van de Volleybaldames hebben zich niet verveeld tijdens de rit naar huis!

Zo schattig!
Katja Stam & Raïsa Schoon zijn intussen teamgenoten van Madelein Meppelink & Sanne Keizer. De twee teams kenden elkaar echter al veel langer, zoals te zien is op deze foto’s. Dit was vast en zeker het begin van een mooie samenwerking!

Throwback OS
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×