Er is genoeg gebeurd afgelopen week in de volleybalwereld! Kay van Dijk speelt weer in Nederland, Katja Stam vertelt over haar verloving met Thijs Nijeboer en Niels de Vries ontvangt een welverdiende sportpenning voor het winnen van de beker. Lees snel verder!

Zo mooi!

De Olympische spelen komen eraan en de voorbereidingen zijn in volle gang. Misschien wel één van de belangrijkste dingen… de medailles. Er is bekend gemaakt hoe deze eruit gaan zien. Wij zijn fan!

Commentatoren of zangers?

Bram en Daan zijn al een tijdje dé commentatoren van de livestream van De Hollandse Pot Enzo VVU. Ze hebben zelfs een eigen outro nummer, wat vinden jullie? Carrière-switch?

Beloning

Donderdagmiddag had Niels de Vries de eer om namens Nova Tech Lycurgus een sportpenning in ontvangst te nemen. Dit als beloning voor het winnen van de Nationale Beker vorig jaar!

Verliefd, verloofd, getrouwd

Surprise surprise! Katja Stam vertelt in de TVV-Recap meer over hoe zij ten huwelijk is gevraagd door Thijs Nijeboer. Meer zien? Bekijk de recap hier.

Één doel: het kampioenschap

Kay van Dijk is terug in de Nederlandse competitie. Hij zal per direct starten op de diagonaalpositie bij Nova Tech Lycurgus, die sinds de blessure van Cal Fisher onderbezet was.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn