Happy Birthday to Volleybytes! Een jaar geleden begonnen we met deze nieuwe rubriek, daarom hebben we voor deze editie de top 5 best gelezen artikelen voor jullie op een rijtje gezet. Kun jij je ze nog allemaal herinneren?

5. Laura loopt een thuismarathon en een bijzondere set-up! (29 mei 2020)
Vorig jaar mei kwam Laura Dijkema samen met de KWF in actie en liep ze thuis een marathon om aandacht te genereren voor alle patiënten in Nederland! Het blijft een mooi initiatief!

Tegelijkertijd werden we getrakteerd op een bijzonder set-up. Weet jij nog wat hier mis ging?

4. Maret op een nieuwe positie en beachen als een prof (4 september 2020)
Vorig jaar september liet Maret Grothues zien dat ze ook een lekker balletje kan setten. Zit er toch nog een positie switch voor haar in nu de longlist voor dit jaar bekend gemaakt is?

En wist je nog dat je vorig jaar op het King of the Court beachveld kon trainen? Hopelijk komt er snel weer een leuk evenement waarbij wij jullie kunnen verwelkomen!

3. Kirsten is haar plekje kwijt en een oude bekende terug in het volleybal? (2 april 2021)
Waren jullie vorige week ook in de 1 april grap getrapt? Wij bijna wel! Voor de rest was Kirsten bijna haar plekje kwijt, hopelijk heeft ze hem intussen weer terugveroverd!

2. Volleybytes: Babynieuws en Robin is on fire! (29 januari 2021)
In januari kregen wij leuk nieuws te horen: Joy Stubbe deelde dat ze in verwachting is! Ondertussen is ze al weer 25 weken zwanger.

Ook deelden wij dat Robin de Kruijf de kwartfinales van de Champions League behaalde. Intussen heeft ze, samen met haar team Imoco Volley Conegliano, de finale bereikt. Op 1 mei neemt ze het op tegen VakifBank, dat onder leiding staat van ex-bondscoach Giovanni Guidetti.

1. Maret twijfelt en Alexander heeft een nieuwe beachpartner (24 juli 2020)
De meest gelezen Volleybytes kwam vorig jaar zomer online. Maret Grothues had toen een discussie met haar manager over haar leeftijd. Zal ze ondertussen al een antwoord hebben gevonden?

Ook zagen we Alexander Brouwer een heerlijk potje volleybal spelen met zijn zus in de achtertuin. Wij wachten nog steeds op een nieuw mix-team! 😉

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×