Staat bij jou de TV ook de hele dag aan? De Olympische Spelen zijn in volle gang! Maar no worries: deze Volleybytes zal niet alleen over Tokio gaan, we hebben ook nog wat andere leuke dingen!

´Ons team is goud’
Voor Sanne Keizer en Madelein Meppelink zijn de Olympische Spelen vannacht geëindigd. Niet het resultaat waar de dames voor naar Tokio kwamen, maar zoals Sanne mooi op Instagram schrijft: “Ik kom later terug met terechte trots die ik voel, want ons team ‘is’ goud!”

Het leven van een commentator
Maarten Tip, de vaste volleybal-commentator van de NOS, is niet in Tokio, maar doet verslag vanuit Hilversum. Op zijn sociale media laat hij af en toe zien hoe dat eraan toegaat, leuk om te volgen!

Ben jij er weer bij?
De tickets voor King of the Court zijn in de verkoop! Vorig jaar was het een groot feest op het Jaarbeursplein in Utrecht, dus als wij een tip mogen geven: koop zeker een kaartje! 😉

Klaar voor het nieuwe seizoen
Matthew Immers, speler bij BTN en ComputerPlan VCN, traint ook in de vakantie hard door hoor! Wij zijn benieuwd of we deze techniek ook in het nieuwe Eredivisie seizoen terug gaan zien!

Beleef de Olympische Spelen bij TeamNL Olympic Festival!
Tijdens TeamNL Olympic Festival kun jij de magie van de Spelen in Tokio alsnog beleven. Waar? Op het sportstrand van Den Haag! Alle wedstrijden worden uitgezonden, waaronder die van onze topbeachvolleyballers. Zo spelen Katja Stam/Raïsa Schoon op zaterdag 31 juli de tussenronde voor een plekje in de achtste finale en strijden Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen zondag 1 augustus om een plek in de kwartfinale. Kom jij ze aanmoedigen?

Bestel je tickets gratis met de kortingscode NEVOBO 2021-TOF (geldig t/m zondag 1 augustus, max. 4 tickets per bestelling) via teamnl.org/festival/tickets en tot snel!

Foto's: Ben Houdijk

20210729 2021 Olympic Festival Photo Ben Houdijk lr 0040
20210729 2021 Olympic Festival Photo Ben Houdijk lr 0085
20210729 2021 Olympic Festival Photo Ben Houdijk lr 0062

Trotse Robin de Kruijf
Jullie hebben de hond van Robin de Kruijf vast al een keer voorbij zien komen, wat een schatje! Afgelopen week behaalde hij een diploma en Robin vierde dat alsof het haar eigen diploma was. Nou baasjes verdienen ook wat credits hoor Robin, dus gefeliciteerd!

Diploma Hond Robin
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×