Het is weer weekend! Deze week lees je in de nieuwe Volleybytes alles over de wedstrijdvoorbereiding van De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht, het Nederlandse onderonsje in Duitsland en over een leuk tv-moment. Lees snel verder!

Kijkje in de kleedkamer
Hoe De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht zich voorbereid op een wedstrijd? Nou, in ieder geval met een leuk dansje vooraf in de kleedkamer. 💃

Transfernieuws
Apollo 8 heeft, na de aankondiging van het vertrek van Thijs Oosting, een nieuwe hoofdcoach weten aan te stellen! Jeffrey Scharbaai gaat vanaf komend seizoen samen met Bart Oosting de dames van Apollo 8 onder zijn hoede nemen. Succes Jeffrey!

Op weg naar Parijs!
Afgelopen week waren Katja Stam en Raïsa Schoon te gast in het programma Sophie en Jeroen om te praten over hun traject richting de Olympische Spelen deze zomer. Terugkijken? Dat kan hier!
https://www.bnnvara.nl/khalidensophie/videos/607950

Nederlands onderonsje in Duitsland
In de Duitse Bundesliga speelden SSC Palmberg Schwerin en Allianz MTV Stuttgart afgelopen weekend tegen elkaar. Bij beide teams spelen veel Nederlandse speelsters. Susan Schut wist dit mooie punt te scoren!

Container als sporttas?
Bij Djopzz Zwolle Topvolleybal mochten ze geen sporttas meenemen naar de training. Waar zou jij je sportkleding in vervoeren? 🎒

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn