De vrijdag is niet compleet zonder een nieuwe Volleybytes! Deze week: de overstap van Twan, de allereerste keer en mega veel korting!

#goals
Soms moet je je focussen op de kleine doelen in het leven… Bijvoorbeeld zoals Katja Stam! Niet knoeien op een wit shirt mag ook gewoon gezien worden als een mooie prestatie!

En door!
Active Living Orion bereikte afgelopen week de volgende ronde van de CEV Cup, daar hoort natuurlijk een mooie overwinningsfoto bij!

Uh wat gebeurde hier?
Soms vraag je je af wat er precies gebeurd is in een rally, dit is zo’n typisch geval! Op matchpoint (tegen) scoorde ComputerPlan VCN dit knappe punt, wij moesten even drie keer kijken...

Powerrrr
Een kijkje achter de schermen op Papendal? Dat kan! In onderstaande video nemen Luuk Hoge Bavel en Nick Martherus, spelers van het Talentteam, jullie mee in hun krachttraining.

De allereerste keer…
Over behind the scenes-content gesproken! Gisteren is de nieuwste Podcast van Laura Dijkema, Myrthe Schoot, Maret Grothues en Robin de Kruijf online gekomen. Het thema is ‘de allereerste keer’, zo gaat het onder andere over de eerste keer bij het nationale team. Een echte luistertip voor het weekend hoor!

Beluister de podcast via Spotify of Apple Podcasts

Korting, altijd goed!
We blijven even bij de tips, want Volleyball World is al gestart met Black Friday! Zo krijg je nu al veel korting op een abonnement op volleyballworld.tv, waar onder andere de Italiaanse competitie te zien is. Dus, waar wacht je nog op? 😉

Bye België, Hello Italië
Met dat abonnement kan je ook Twan Wiltenburg in actie zien, want deze week werd bekend dat de middenspeler een transfer naar de Italiaanse competitie maakt! Hij stapt over van het Belgische Tectum Achel naar Top Volley Cisterna. Een mooie stap, succes daar!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×