De vakantie zit er alweer bijna op! Of vakantie... in volleyballand draait alles gewoon door! Afgelopen week waren er veel Bekerfinales en kwam er mooi nieuws uit Brazilië. Lees snel verder!

Gaaf hoor!
De Bekerfinale van België, elk jaar weer een groot spektakel! Het Sportpaleis in Antwerpen was ook afgelopen zondag afgeladen met volleybalfans. De finale bij de dames kreeg een Nederlands tintje: Nova Marring en Laura Overwater wonnen met hun club Asterix Avo Beveren de spannende finale!

Kom jij naar de Nederlandse Bekerfinale in Den Bosch? Koop hier snel je tickets!

Nog meer bekers!
Ook in Duitsland werd er afgelopen weekend gestreden om de Nationale Beker. Bij de dames wonnen Elles Dambrink, Indy Baijens en nieuwe bondscoach Felix Koslowski (SSC Palmberg Schwerin) een spannende finale van Fleur Savelkoel, Sarah van Aalen, Hester Jasper & Florien Reesink (SC Potsdam).

Ook in Polen was er Nederlands succes, daar veroverde Twan Wiltenburg de beker met zijn team Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle. Lekker bezig, allemaal!

Door naar de finale!
Afgelopen zaterdag waren de spannende halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK)! Vele jeugdteams gingen de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde tickets voor de grote finales op 8 april. Meisjes C van Devoko (Denekamp) beleefde, aan onderstaand filmpje te zien, een geslaagde dag.

Doe jij mee aan de finale? Vergeet niet om jouw filmpjes via #VolleybaldirectOpen en #NOJK te delen. 😉

Wie wordt King of Miami?
Volgende week staat er weer een King of the Court-toernooi op de planning! Namens Nederland doen Wies Bekhuis en Matthew Immers mee, beide met een partner uit een ander land. Daarnaast reizen er een aantal wereldtoppers af naar Miami, waaronder 3-voudig Olympisch kampioene Kerri Walsh Jennings.

En ze leefden nog lang en gelukkig
Gisteren kwamen deze mooie foto's van Anne Buijs en haar partner Ana Carolina da Silva online. Gefeliciteerd vanuit Nederland! 🧡

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Live

Wie blijft er in de race voor de Nationale Beker?

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×