FriYAY! We hebben weer de tofste en belangrijkste posts van social media geplukt! Je leest onder andere over belangrijke spelers, een toch wel gefaalde aanval en een openhartig interview met Pleun Ypma.

Fit met VCN
Vind jij het ook lastig om fit te blijven in deze tijd? Anouk van Egmond, diagonaal bij VCN, laat je zien wat zij allemaal doet om in shape te blijven tijdens deze volleybal loze corona periode. De komende tijd zal VCN verschillende posts plaatsen, misschien kunnen we hier wat inspiratie uithalen?

Winnaar Covid#19 Cup
Ook bij Amysoft Lycurgus blijven ze fanatiek bezig en is de eerste weekwinnaar van de Covid#19 Cup bekend. Erik van de Schaaf, passer-loper van het team uit Groningen, wist deze felbegeerde titel binnen te slepen! Met maar liefst 97 punten bemachtigde hij de eerste plek. Wie zal de uiteindelijke winnaar worden?

Wat een set-up!
Een set-up van de midden… geen blok… en dan… doe je dit 🙈

Nimir MVP
Nimir Abdel-Aziz speelde deze week de tweede ronde van de Champions League. Samen met zijn team wist hij beide wedstrijden te winnen! In één van de wedstrijden blonk Nimir uit en wist hij maar liefst 22 punten te scoren. Dit leverde hem de titel ‘Most Valuable Player’ op!

Player of the Week: Robin
Nimir was niet de enige die deze week een mooie titel mocht ontvangen, Robin de Kruijf werd namelijk door Volleyball World uitgroepen tot ‘Player of the Week’. We werden hierdoor getrakteerd op deze vijf geweldige aanvallen van de middenaanvalster van de Volleybaldames!

Pleun is ‘gewoon’ weer Pleun
Pleun Ypma was zichzelf kwijt geraakt tijdens haar sportcarrière en besloot te stoppen als beachvolleybalinternational. Ze pakte haar leven buiten de sport op, kreeg haar sportplezier terug en kwam aan de praat met Marleen van Iersel. Een tijdje terug besloten de dames om samen te gaan beachen. Dit gaf Pleun de kans om te volleyballen op hoog niveau én haar zelf te kunnen zijn! Lees het hele interview hier!

Verbogen talent van Jeffrey
Wist je dat ze bij Dynamo toffe filmpjes maken voor de jarige job? Door een van die video's kwamen wij er achter dat Jeffrey Klok, libero bij Dynamo, naast volleyballen ook nog een andere talent heeft! Ben je nieuwsgierig wat dit is? Kijk dan snel het filmpje hieronder!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×