We're back! Het is even geleden, maar vanaf nu is Volleybytes weer helemaal terug. Elke vrijdag brengen we je via dit artikel op de hoogte van alle gebeurtenissen in de volleybalwereld. Ook deze week is er weer een hoop gebeurd! Zo zijn er muzikale talenten ontdekt, waren er twee jarigen en zijn onze internationals over de hele wereld te vinden.

Time to shine!
Afgelopen weekend begon de Eredivisie Volleybal Dames! De eerste wedstrijd van het seizoen, het levert bij de nodige speelsters wat kriebels op. De dames van Booleans/VV Utrecht kwamen door middel van deze heerlijke video alvast helemaal in de wedstrijdstemming!

Happy birthday to you
Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven… Deze week waren er een aantal feestjes te vieren! Celeste Plak mocht woensdag 27 kaarsjes uitblazen, gefeliciteerd Celeste! Op dezelfde dag was er ook bij Numidia VC Limax een jarige: Remco van den Elshout werd 19 jaar oud!

Ontwerp zonder titel 4

Iets nieuws proberen?
Waarom volleyballen met je handen als het ook met fitnessballen kan? Als je nog inspiratie nodig hebt voor een leuke warming up, Stefan Boermans & de rest van Beach Team Nederland weten wel raad! Check de post voor het hele filmpje!

Carrièreswitch?
Muzikaal talent ontdekt! 👀 Sil Meijs en Niek Tijhuis kunnen zo verder als pianoduo! Elke artiest heeft natuurlijk een pakkende naam nodig, wat denken jullie van ‘Niek & Si(l)mon’?

Rondje om de wereld
De Lange Mannen hebben zich intussen gemeld bij hun club van dit seizoen! Zijn de spelers teamgenoten? Of worden ze juist tegenstanders van elkaar? Check de post om het uit te vinden!

Golden ball of golden luck?
Als het niet in één keer lukt? Dan lukt het wel in twee keer! Alexander Brouwer zette tijdens King of the Court Utrecht de gewonnen ‘golden ball’ in. Door een tactische bal weg te leggen, mocht het duo blijven staan. Was het dus een golden strategy of was het gewoon golden luck?

Van rood naar blauw
Nu al een transfer in de Eredivisie! Ferdy van Dijk stapt over van VCN naar Samen Lycurgus. In Groningen was er een warm welkom voor de speler. Of hij het spannend vond? Op de camera was het in ieder geval niet te zien!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn