Het weekend is weer aangebroken en er is genoeg gebeurd in de volleybalwereld, met deze week een nieuwe video van de Volleybaldames, de start van King of the Court en een wedstrijd waar jij vanavond bij kan zijn!

King/Queen side! 👑
Bij King of the Court kan het allemaal, wisselen van duo’s. Met veel Nederlandse spelers zijn de Beachvolleyballers naar Hamburg (Duitsland) afgereisd. Twee vrouwenteams (E. Piersma/M. van Driel en Ypma/E. van Driel) en vier gemixte mannenteams. Brouwer/Penninga hebben het binnen Nederland gehouden en spelen het toernooi samen. Meeuwsen gaat met de Duitse Clemens Wickler een team vormen, Boermans zoekt het verder op met de Amerikaanse Troy Field. En als laatste zijn Luini en de Duitse Robin Sowa toegevoegd aan de lijst.
Gisteren zijn de eerste wedstrijden gestart. Wil jij de wedstrijden live meekijken? Dit kan gratis via, watch.kingofthecourt.com

First win! 🧡
Het was even wachten.... maar de Volleybaldames hebben hun eerste wedstrijd in de Volleybal Nations League gewonnen! 👏🏼 Zondag wonnen de vrouwen met 3-0 van Zuid-Korea, de laatste wedstrijd van de tweede week van de VNL in Brazilië.

Voordat de Volleybaldames terugkeerden naar Nederland werden ze beloond met een heerlijke day-off in Brazilië en dat leverde geweldige foto’s op!

Be there!
De jongens van Jong Oranje spelen vanavond om 19:30 een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland in de Sneker Sporthal in Sneek. Ben jij erbij om de jongens naar de overwinning te juichen? Of kijk je live online mee via deze link. De wedstrijd is een voorbereiding op Europees Kwalificatie toernooi in Maribor, 🇸🇮 Slovenië!

Work hard! 🔥
Ben jij benieuwd wat de Volleybaldames allemaal doen in de zomer om voor de Oranje te spelen? Bekijk deze video van TeamNL! Fleur Savelkoel en Mythe Schoot leggen alles aan je uit… en vergeet vooral niet naar de krachttraining van Myrthe te kijken! Kan jij dat ook?

Lenig?
Volleyballers kunnen niet alleen maar volleyballen...! Ze zijn ook nog eens heel lenig 😉, Kirsten Knip, Iris Scholten en Sarah van Aalen zijn in ieder geval hard aan het trainen.

Bekijk ook eens

Live

19.30 uur: Nederland - Duitsland (oefeninterland)

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×