Tijd voor jouw favoriete moment van de vrijdag! Er staat weer een goed gevulde Volleybytes klaar om relaxed het weekend in te gaan! Deze week: Volleybaldames gaan kamperen en wat te doen bij een hittegolf?

Hittegolf vraagt om extreme verkoeling

Iedereen weet hoe warm het kan zijn op het beachvolleybalveld met dit weer... Deze twee spelers uit Bahrain vonden het zo vervelend, dat ze besloten het probleem extreem aan te pakken. Zou jij dit durven?

Myrthe blikt terug tijdens Olympic Day

Afgelopen week werd de verjaardag van de Olympische Spelen gevierd! Myrthe Schoot blikte terug met een aantal leuke foto's uit Rio de Janeiro in 2016.

Volleybaldames op 'vakantie'

De Volleybaldames gingen er afgelopen weekend lekker op uit! Niet naar het buitenland voor een toernooi, maar naar de boerderij van oud-international Femke Stoltenborg. Bekijk hieronder de leuke (en soms grappige) beelden!

Gave cake voor een volleybalfanaat

Nog meer verjaardagen afgelopen week! Deze cake is gemaakt voor een volleybalfanaat die 60 jaar is geworden. Wie wil dat nou niet!

Nimir als superheld naar Trentino Volley

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Nimir Abdelaziz zich vanaf komend seizoen aansluit bij de Italiaanse club Trentino Volley. Één van zijn fans was hier duidelijk blij mee, en maakte dit plaatje voor hem.

#Throwback naar WK Beach 2017

Het WK beachvolleybal 2017 in Wenen was een groot spektakel, ook voor één van de Nederlandse teams. Christiaan Varenhorst en Maarten van Garderen (nu speler bij de Lange Mannen) gingen in de kwartfinale de strijd aan tegen het Spaanse team Gavira/Herrera, wat een wedstrijd!

Nieuwe TV-sterren? Zeker!

De speelsters van Regio Zwolle Volleybal waren gisteren te zien in het RTL Nieuw om te praten over de aangekondigde versoepelingen. Check de leuke reportage hieronder!

Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×