Ben jij al helemaal klaar voor Pakjesavond? Niet alleen Sinterklaas heeft dit jaar veel geoefend om over daken te lopen, ook toekomstige hulppieten waren deze week hard aan het trainen. Lees snel verder!

Lang zullen ze leven!
Niet éen, maar twee jarigen bij de Volleybaldames deze week! Nika Daalderop is afgelopen dinsdag 24 jaar geworden. Captain van het Nederlands vrouwenteam, Anne Buijs, mag vandaag 31 kaarsjes uitblazen! Gefeliciteerd beide!

Mooi gebaar! 💚
Wat is er mooier dan mensen helpen? Één middag per maand gaan de spelers van Simplex SSS langs in het Wilhemina Kinderziekenhuis. Samen met het personeel van het ziekenhuis zorgt het team ervoor dat de kinderen een leuke middag hebben! Goed bezig, mannen!

Cadeautjes tijd!
Heb jij al een Adventskalender? Wij hebben nog wel een leuke voor jullie! 😉 Doe via deze link mee en maak elke dag kans op gave volleybalprijzen!

In eigen land!
Beachvolleybal in de winter! 2022 wordt afgesloten met een Future-toernooi in Den Haag! Er doen in totaal twaalf Nederlandse duo’s mee. Er gaat natuurlijk niets boven het spelen voor eigen publiek, dus zien wij jullie daar?

Hoor wie klopt daar kind'ren 👂
Pietentraining, wie houdt er niet van? Deze week werden veel kinderen getraind tot hulppieten! Check de posts hieronder voor een kleine impressie van de trainingen!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn