Volleybytes: nieuwe generatie olympiërs en een speciale uitnodiging

Volleybytes: nieuwe generatie olympiërs en een speciale uitnodiging

Heb jij de hittegolf van afgelopen week goed doorstaan? In deze tropische editie van volleybytes komt vooral zon, zee, strand én beachvolleybal voorbij. Zo blikken we terug op een SuperClinic van BTN en nodigen Nederlandse beachtoppers jou persoonlijk uit. Lees snel verder!

Alexander & Robert scouten opvolgers
Tijdens een clinic in Zoetermeer deelden Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hun tips en tricks met de nieuwe generatie olympiërs. Nog even geduld, in 2032 kunnen we het resultaat aanschouwen!

Ga de strijd aan met de Nederlandse top!
Een uniek concept: twee beach NK's in één weekend. Van 21 tot en met 23 augustus strijdt de top van Nederland om de nationale titels in regulier beachvolleybal, op zondag 23 augustus mag ieder beachteam meedoen aan het eerste NK King of the Court. Wat houdt je tegen?!

SuperClinic in Zeeland
Op maandagavond 11 augustus ontvingen 63 gemotiveerde beachvolleyballers een heuse SuperClinic van grote namen: Stefan Boermans, Yorick de Groot, Jasper Bouter en Steven van de Velde. Op het mooie strand van Westenhouwen (Zeeland) werden, onder toeziend oog van de zon, deze 63 fanatieke volleyballers hard aan het werk gezet. Bekijk de video voor een mooie indruk!

Zweten in de zaal
Terwijl de stranden vol lagen, waren de mannen van Active Living Orion gewoon op 'kantoor' aan het werk. Ze blijken niet alleen over volleybalskills te beschikken, maar kunnen ook op het voetbalveld aan de slag.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×