De C, B, A en A+ jeugd maakt zich op voor dé finales van de Volleybaldirect Open (NOJK) op zaterdag 30 maart aanstaande in Apeldoorn, Doetinchem, Wijchen en Deventer.

De finales van het grootste jeugdkampioenschap van Nederland bereiken is al een prestatie, maar als je eenmaal bij die laatste acht zit, ga je komende zaterdag voor dat ultieme doel: de titel Nederlands kampioen. Met nog een paar dagen te gaan maken de finalisten en hun fans zich op voor de finales van de Volleybaldirect Open 2023-2024. 

Oost-Nederland het strijdtoneel
64 teams treden aanstaande zaterdag aan voor de ontknoping van het belangrijkste en leukste jeugdkampioenschap van het land. Maar waar vind je de finalisten?

  • De C-jeugd meldt zich zaterdag in Sporthal de Scheg in Deventer
  • De B-finalisten reizen af naar SaZa Topsporthal te Doetinchem
  • De A-jeugd strijdt in Sportcentrum Arcus in Wijchen
  • De A+ jeugd gaan de strijd aan in de Omnisport in Apeldoorn

Kom kijken! 
Wie de talentvolle jeugd in actie wil zien, kan komen kijken; de toegang is in alle hallen gratis. De eerste wedstrijden zullen starten om 9:45 uur. De finales staan gepland rond de klok van 18:00 uur en daarna weten we wie zich Nederlands kampioen mag noemen.

Finalisten
Met maar liefst zeven teams (van de in totaal 8 categorieën) is SV Dynamo uit Apeldoorn de hofleveranciers van de finales, maar ook Sliedrecht Sport maakt indruk met zes teams in de eindstrijd. Zowel Dros-Alterno uit Apeldoorn als Sudosa Desto uit Assen staan met vijf teams op deze finaledag. Met de goede prestaties tot nu toe, maken deze clubs nog kans op de prijs voor de best presterende vereniging overall, namelijk de Jaap van Kasteel trofee. 

Je zou bijna denken dat vooral de grote clubs het goed doen in de Volleybaldirect Open, maar ook de minder grote verenigingen leveren finalisten. Zoals EVV Bultman-Hartholt uit Elburg gaat strijden met een team bij de jongens C en de jongens van Blauw-Wit Uit Oldebroek gaat bij de jongens B de strijd aan met 7 andere finalisten.

Op naar de finales van de Volleybaldirect Open 2023-2024, op naar acht nieuwe Nederlandse jeugdkampioenen!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn