Vanavond en morgenavond spelen de zestien overgebleven damesteams om een plekje in de kwartfinales van de Nationale Beker. Een fijn voordeel voor de thuisteams: publiek is weer welkom! De wedstrijden zijn ook online te volgen via livestreams.

Vanavond staan er bij de vrouwen drie wedstrijden op het programma. Eursoped neemt het op tegen het tweede damesteam van Sliedrecht Sport. De topdivisionist noteerde in de tussenronde een knappe overwinning op Voltena. Kunnen ze voor een tweede stunt zorgen? Ook het enige team uit de 2e divisie dat zich wist te plaatsen voor de achtste finales komt vanavond in actie. Benjo/Dinto krijgt eredivisionist Lammerink Installatiegroep/Set-Up ’65 op bezoek. Peelpush reist af naar Sneek, waar ze de huidige nummer vier van de Eredivisie treffen. Eerder dit seizoen werd het duel in vijf sets beslist in het voordeel van VC Sneek.

Ook op donderdag staat een wedstrijd tussen twee teams uit de Eredivisie op het programma: Booleans/VV Utrecht speelt thuis tegen ARBO Rotterdam/FAST. In oktober stonden beide teams voor het laatst tegenover elkaar, toen won de ploeg uit Utrecht met 3-1. Het eerste en tweede damesteam van VCN komen morgen tegelijkertijd in actie. Laudame Financials VCN reist naar Sint Anthonis voor de wedstrijd tegen topdivisionist SOMAS/Activia, VCN D2 speelt thuis tegen titelhouder Apollo 8.

In de tussenronde kwam topdivisionist Guts & Gusto Donitas in een spannende vijfsetter als winnaar uit de strijd tegen eredivisionist Draisma Dynamo. In de achtste finale zijn ze gekoppeld aan de Sliedrecht Sport: de huidige koploper in de Eredivisie én vijfvoudig bekerwinnaar. Ook Kamernet/Veracles moet een team uit de Eredivisie verslaan om zich te plaatsen voor de kwartfinales. Thuis in Groningen neemt de ploeg het op tegen Djopzz Regio Zwolle Volleybal, een team dat hun laatste zeven wedstrijden wist te winnen.

Programma

Datum Tijd Team thuis Team uit
Wo. 26-01 19:30 Sliedrecht Sport D2 Eurosped
Wo. 26-01 20:00 Dinto Set-Up '65
Wo. 26-01 20:00 VC Sneek Peelpush
Do. 27-01 19:30 Booleans/VV Utrecht ARBO Rotterdam/FAST
Do. 27-01 20:00 Somas/Activia Laudame Financials VCN
Do. 27-01 20:00 VCN 2 Apollo 8
Do. 27-01 20:00 Donitas Sliedrecht Sport
Do. 27-01 20:30 Veracles Djopzz Regio Zwolle Volleybal

Livestreams
Kijk live mee naar de achtste finales van de achtste finales van de Nationale Beker! Op deze pagina vind je een overzicht van alle livestreams.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn