Het NK Beachvolleybal Indoor brengt de zomer naar de winter! Het jaarlijks terugkerende NK Beachvolleybal Indoor in The Beach Aalsmeer geeft de top 24 van de nationale beach-ranking de mogelijkheid om te strijden voor dé hoofdprijs van de winter: Nederlands kampioen indoor beachvolleybal. Een unicum, want nergens in Europa wordt er een nationaal kampioenschap beachvolleybal in de winter georganiseerd.

Voorbereiding op zomer
Deze unieke mogelijkheid biedt jou en je beachpartner de mogelijkheid om je voor te bereiden op het nieuwe zomerseizoen. Bovendien is het ook de uitgelezen mogelijkheid om je te meten met de nationale top, mocht je nog niet bij de nationale top behoren…

Speelweekend
Er wordt gespeeld in een nog nader te bepalen weekend in de winter. De voorrondes starten op een vrijdag, om vervolgens een plekje te bemachtigen in de poulefase die wordt afgewerkt op een zaterdag. De halve finales en finales worden gespeeld op een zondag.

Ga jij de uitdaging aan?
Neem deel aan de Nationale Beach Competitie, waar je op Eredivisie- tot en met derde divisieniveau kunt spelen, en eindig in de top 24 om toegang te krijgen tot een ticket voor dit unieke NK Beachvolleybal. Schrijf je snel in en wellicht zien we jou aankomende winter verschijnen op het mooie strijdtoneel.

Ook voor fans een ware beleving
Ook voor de fans onder ons betreft dit een unieke ervaring. Wil je dé strijd aanschouwen? Kijk dan voor meer informatie op de site van The Beach in Aalsmeer.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×