Helaas, het is nog even wachten totdat het beachseizoen losbarst en jij weer kunt shinen met je vrienden op het strand tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit. Maar houdt dit in dat je moet stilzitten? Zeker niet! Jij kunt je vanaf aankomend weekend, in de maand mei, geheel coronaproof voorbereiden op het nieuwe seizoen bij dé beachvolleybalarena: The Hague Beach Stadium. Benieuwd naar het aanbod?

De hele maand mei heb jij de kans om samen met drie andere vrienden te beachvolleyballen in de beachvolleybalarena van Nederland: The Hague Beach Stadium. Geheel coronaproof! Samen met drie andere vrienden geniet je een heel dagdeel van beachvolleybal en leuke extra’s, zoals een eigen terrastafel!

In verband met corona wordt het aanbod opgedeeld in twee groepen.

Aanbod: tot en met 26 jaar
Zijn jullie alle vier jonger dan 27 jaar? Dan hoef je tijdens het sporten geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Kortom, je mag met je vrienden 2 tegen 2 spelen! Buiten het veld dien je wel de 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Aanbod: 27 jaar en ouder
Een of meerdere in jouw team ouder dan 27 jaar? Dan mag je gewoon sporten met totaal vier personen! Enige voorwaarde is dat je tijdens en buiten het sporten om continu 1,5 meter afstand tot elkaar houdt. Je kunt het veld dus huren om lekker te trainen. Ga aan de slag met jullie service, pass of aanval achter de drie meterlijn!

Wat kan ik verwachten?
Samen met je vrienden krijg jij de mogelijkheid om een dagdeel, ochtend (09.30 – 12.30 uur) of middag 13.30 – 16.30 uur), te genieten van beachvolleybal in dé beachvolleybalarena van Nederland! Dit doe je op een professioneel en vast Funtec-veld. Maar dit is nog niet alles.

Terrastafel voor jou en je vrienden
Conform alle coronarichtlijnen krijgen jullie ook de beschikking over een eigen terrastafel. Deze is exclusief voor jouw team beschikbaar. De organisatie regelt speciaal voor jou en vrienden een kopje koffie of thee met een taartje bij aankomst en na afloop staat er een drankje voor jullie klaar. Meld jij je team aan voor de ochtend? Dan ontvang je een heerlijke lunchbox. Kies je toch voor de middag? Dan krijg je de beschikking over een borrelbox! Klinkt goed nietwaar?

Kosten!
De organisatie van The Hague Beach Stadium vraagt voor dit alles een totale vergoeding van € 89,50. Deel dit door vier personen en de kosten vallen ineens lager uit, namelijk € 22,38! En dat voor een paar uur beachvolleyballen, koffie of thee met een taartje, lunch- of borrelbox en een drankje na!

Aanmelden
Ga snel naar de website van The Hague Beach Stadium en meld je aan!

The Hague Beach Stadium handelt conform de richtlijnen van de overheid en het protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×