Uitzending 7 van Tijd Voor Volleybal staat nu online. In deze aflevering praat presentator Jeffrey Klok met gasten over seksueel grensoverschrijdend gedrag, het internationale beachvolleybalseizoen en de Eredivisie Dames en Heren.

Vooruitblik internationale beachvolleybalzomer
Katja Stam en Stefan Boermans blikken aan tafel vooruit op het internationale beachvolleybalseizoen. Samen met Spraakmaker van deze uitzending Marko Klok bespreken zij wat het beachvolleybal zo mooi maakt en vertellen ze over de route richting de Olympische Spelen in Parijs.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag in het volleybal
In de uitzending wordt uitgebreid aandacht besteed aan seksueel grensoverschrijdend gedrag in het volleybal. Rick van der Sluis, spelverdeler en aanvoerder van Sliedrecht Sport Heren 1, vertelt zijn persoonlijke ervaring. Vertrouwenspersoon Vera Koenen licht toe hoe je hier het beste als slachtoffer, club en omstanders mee om kan gaan.

Zie je iets of maak je iets mee wat niet kan? Of twijfel je daarover? Praat erover of meld het!

Analyse van de Eredivisie Heren en Dames
De A- en B-poule zijn in volle gang en trainers Mark Roper en Abe Meininger werpen hun blik op de Eredivisie Volleybal.

Mark Roper is assistent-trainer bij zowel het Booleans/VV Utrecht en Sliedrecht Sport H1. Abe Meininger is voormalig volleybaltrainer, hij volgt de Eredivisie Heren op de voet en vertelt alles over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn