Zon, zee en strand: here we come! De temperatuur schiet de komende dagen flink omhoog, heerlijk weer voor een potje beachvolleybal... of niet? In deze 'top vijf...' zetten we meest herkenbare gedachtes tijdens beachvolleyballen met een hittegolf op een rijtje.

5. "Bikini, zwembroek of toch gewoon een t-shirt?"
Tja, wat moet je aan met deze hitte? Overdag is het heet, maar is dat 's avonds aan het strand ook nog zo? En wat voor bikini/zwembroek doe je dan aan? Je raakt zo gestrest van het overhoop halen van je kast, dat je voordat de training begint al zwetende oksels hebt.

4. "Oh, vergeten in te smeren..."
Je komt aan op het strand (waar je merkt dat het toch nog wel heel warm is) en bedenkt dat je nu al de eerste grote fout gemaakt hebt: je bent je vergeten in te smeren... Nu maar hopen dat je aan het einde van de training niet teveel op een kreeft lijkt!

3. "Ik lijk wel een zandmonster!"
Normaal zit het zand al overal op je lichaam, maar met deze temperatuur is het nog net een stapje erger. Door het zweet blijft het zand overal plakken en lijk je al snel op een zandmonster. In het begin probeer je alles er nog af te vegen, maar na tien minuten geef je de hoop al op.

2. "Waar is de bal?"
Je hebt verstandig je zonnebril meegenomen, maar het blijft lastig om de bal te zien. De zon is zó fel dat je zonnebril niet altijd helpt. Daarnaast zorgt de hitte ervoor dat je bril regelmatig beslaat. Pfff, je snapt nu waarom al die professionals zo vaak hun bril laten schoonmaken door de scheidsrechter...

1. "Het lijkt wel alsof we op vakantie zijn!"
Veel gedachtes zijn aan de negatieve kant, maar je hebt ook zeker veel plezier! De zon, het zand en de gezellige sfeer: Het lijkt wel alsof je op vakantie in het Zuiden bent! Geniet maar even van het mooie weer, want voor je het weet, gaan we weer over naar 15 graden met regen...

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×