De Lange Mannen en Volleybaldames spelen al jaren op de nieuwste Mizuno's. In deze 'Top vijf...' blikken we terug op de schoenen van de afgelopen jaren. Een ding is zeker: de schoenen hebben een ware metamorfose ondergaan! Welk modellen heb jij gedragen?

5. Mizuno Wave Jump
We beginnen way back! De eerste schoen is van een tijdje terug en is het begin van de Wave-serie. De volleyballers konden al uit verschillende modellen kiezen, grappig detail: er waren schoenen genaamd Jump, Spike en Block!

Wave 1 V2
Wave 1 V1

4. Mizuno Wave Lightning 8
Na verschillende modellen, kwam de Wave Lightning 8 uit. Deze schoen is de voorganger van de Z-serie, die vandaag de dag het populairst is. In tegenstelling tot de eerste edities, waren er verschillende kleuren van dit model beschikbaar.

Wave 8

3. Mizuno Wave Tornado 9
De Wave Tornado sluit aan op de vorige modellen, maar behoorde tot een net wat andere serie. De Tornado was de voorganger van de huidige Momentum schoenen en stond vooral bekend om de goede demping. Het kleurenpalet werd ook bij deze editie weer wat uitgebreid!

DSC5743
DSC5800
SH V1 GA141222 01
SH V1 GA141210 01

2. Wave Lightning Z
De Wave Lightning Z-serie begon met onderstaande modellen, herken jij ze nog? De schoenen waren te herkennen aan de felle kleuren, wat ze een opvallende uitstraling gaf. De roze met gele waren erg populair onder volleyballers, zeker ook bij de Volleybaldames.

Wave Z
SH V1 GC150025 01
SH V1 GA150022 01

1. Wave Lightning Z6
Terug naar het heden: het nieuwste model van Mizuno is de Wave Lightning Z6. Ook hier zijn er weer verschillende kleuren aanwezig, al is het wel wat subtieler dan de schoenen hierboven ;). De Volleybaldames speelden afgelopen OKT al op dit model, welke variant is jouw favoriet?

Wave Z6
Wave Z6 2

Weet jij een leuk onderwerp voor 'De top vijf...'? Laat het ons weten via communicatie@nevobo.nl

Foto: fotohoogendoorn.nl / Mizuno

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn