Ben jij (ook) al verslaafd aan TikTok? Dit nieuwe social media platform is intussen niet meer weg te denken van de gemiddelde telefoon, ook in de volleybalwereld worden er volop video's gemaakt! In deze 'Top vijf...' hebben we de populairste TikToks voor je op een rijtje gezet!

5. Try this at home!
Challenges, challenges en nog meer challenges: TikTok staat er vol mee. Een van de volleybal-challenges die vaak voorbij komt, is te zien in onderstaande video. Heb jij dit al geprobeerd? Let op: het is een stuk moeilijker dan het lijkt... ;)

4. Zoek de verschillen
Volleybal = volleybal, toch? Niet helemaal! In deze TikTok wordt het verschil tussen mannen en vrouwen in beeld gebracht. Tja, ze overdrijven misschien een beetje, maar de hoofdlijnen zijn toch wel erg kloppend!

3. Herkenbaar...
Naast de verschillen in het volleybal, zijn er ook veel overeenkomsten tussen alle teams. Op TikTok zijn er veel van dit soort herkenbare momenten te vinden. Komt onderstaande situatie ook in jouw team voor? Blijkbaar zijn jullie niet de enige die dit overkomt!

2. Precies op de maat
Sound on! Pepperen kan soms al lastig genoeg zijn, maar deze meiden gaan nog net een stapje verder. Op TikTok speelt muziek een belangrijke rol en daar wordt in deze video goed gebruik van gemaakt! Precies op de maat van het liedje spelen de volleybalsters de bal over, knap gedaan!

1. Welk type ben jij?
In elk team is er wel een bepaalde rolverdeling, op TikTok worden hier grappige video's over gemaakt! In onderstaande TikTok zijn bijvoorbeeld de verschillende type spelers tijdens het verdedigen nagedaan, herken jij je teamgenoten? Vergeet ze niet deze video te sturen, zodat ze zelf kunnen oordelen!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×