Fabian Plak, de DJ van Oranje

Fabian Plak, de DJ van Oranje

'Hey DJ, draai nog maar een plaat!' Het beeld is inmiddels vertrouwd bij de Lange Mannen, Fabian Plak die met zijn 'legendarische box' de trainingshal binnenloopt. Hij bepaalt wat er gespeeld wordt tijdens het inspelen of in het krachthonk en zijn teamgenoten zijn daar over het algemeen zeer tevreden over. Of zijn er toch kritische noten te horen in de selectie?

Maarten van Garderen ziet nu vaak dansende spelers voor de training, Gijs Jorna is zeer tevreden over de muziekkeuze, omdat hij zo'n beetje dezelfde smaak heeft. Ook Wouter ter Maat is positief, maar zou Feest-DJ Ruud ook wel eens waarderen.  

Check snel de video om uit te vinden wat zijn teamgenoten vinden van zijn DJ-kunsten.


Kom de Lange Mannen aanmoedigen tijdens het olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam!

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 augustus speelt het Nederlands mannenteam het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Rotterdam Ahoy. Oranje heeft een olympische droom, en hoopt zich in Rotterdam voor het eerst sinds 2004 weer te plaatsen voor de Olympische Spelen. Het team van bondscoach Roberto Piazza speelt achtereenvolgens tegen Zuid-Korea (vrijdag), België (zaterdag) en de Verenigde Staten (zondag). De winnaar van dit toernooi plaatst zich direct voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Lees op deze pagina hoe je erbij kunt zijn in Rotterdam Ahoy!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×