Gezocht: dé volleybalvrijwilliger van Nederland

Gezocht: dé volleybalvrijwilliger van Nederland

Onmisbaar zijn ze: de vrijwilligers die het werk verzetten voor onze sport en verenigingen. Vanwege hun grote waarde verdienen ze regelmatig een podium. Daar kan jij voor zorgen! Na de eerste editie in 2018 gaan we in 2019 opnieuw op zoek naar dé volleybalvrijwilliger van Nederland.

Ook dit jaar is het mogelijk om dé volleybalvrijwilliger een podium te geven voor al het werk dat hij of zij in jou ogen heeft verricht. Een vereniging zonder vrijwilligers, is als een volleyballer zonder bal. Deze (soms anonieme) helden zetten zich week in week uit weer keihard in voor hun club. Ze fluiten wedstrijden, zijn lid van de technische commissie en geven de teams training. Maar ze zijn vooral erg betrokken en houden de club draaiende. Herken jij jouw clubheld hierin? Dan zou deze held of heldin zomaar kans kunnen maken op een tweedaags verwenarrangement als VIP-gast (met introducée) bij de Volleyball Nations League of het EK Heren in 2019.

Opvolger Etske Wychgel
Jouw kandidaat kan de opvolger worden van de 68-jarige Etske Wychgel, die de titel volleybalvrijwilliger van 2018 op haar naam schreef. Zij is al sinds 1985 actief bij volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek en wordt omschreven als ‘een betrokken en zelfstandige vrijwilliger die iedereen altijd welkom heet’. Ze luistert naar de leden, ze analyseert en komt vervolgens met een gedegen plan voor een oplossing. Dat werd in beeld gebracht met deze video.

Aanmelden 
Tot en met 7 januari 2019 heeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar nominatie bekend te maken. Uit alle inzendingen worden drie kandidaten genomineerd die zullen strijden om de titel ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar’. Net als vorig jaar wordt er een video gemaakt van de drie kandidaten en kan er gestemd worden via Facebook. Heb je al iemand in gedachte? Nomineer jouw clubheld(in) tot en met 7 januari 2019 via dit formulier.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×