LiveLive20.00 uur: Nederland - Turkije (VNL Vrouwen) live op Ziggo Sport (kanaal 14)

Hoe Zilveren Kruis dé zorgverzekering voor volleyballers wil zijn

Hoe Zilveren Kruis dé zorgverzekering voor volleyballers wil zijn

Volleyballen is goed voor den mensch! Dat onderschrijft ook Zilveren Kruis: “Als zorgverzekeraar juichen wij alles wat ten goede komt aan je gezondheid natuurlijk van harte toe. Van de Nevobo hoorden wij dat uit onderzoek is gebleken dat volleybal de meest sociale teamsport van Nederland is. Naast de helende werking voor lichaam en geest, scoort volleybal dus ook nog in sociaal opzicht. Drie waarden die maken dat wij graag dé zorgverzekeraar voor al die volleyballers in ons land willen zijn”, stelt Marcel Woudman, accountmanager Allianties bij Zilveren Kruis.

Dit artikel wordt je aangeboden in samenwerking met volleybalpartner Zilveren Kruis

“Als verzekeraar zien wij bovendien het voordeel van teamsporters; zij zijn vaak loyaler aan hun sport. En als ze dan ook nog trainen bij een club, zijn wij nog blijer. Door de professionele begeleiding bij verenigingen is er meer aandacht voor blessurepreventie”. Genoeg redenen voor de verzekeraar om een polis in het leven te roepen die sporten beloont.

Om te beginnen met een speciale polis voor Nederlandse topsporters. Maar liefst 80% van hen is voor ziektekosten verzekerd bij Zilveren Kruis. “Die Topsportpolis is natuurlijk veel te uitgebreid voor de breedtesporter, maar wel een mooie blauwdruk voor de polis die wij vervolgens voor al die andere sporters in Nederland samen hebben gesteld.”

Woudman doelt op de Nationale Sportpolis die de verzekeraar enkele jaren geleden lanceerde. De zorgverzekering, speciaal voor sporters, biedt 7,5% korting op de basisverzekering, op aanvullende verzekeringen bedraagt de korting zelfs 10%. Binnen die aanvullende verzekering biedt Zilveren Kruis bovendien een uitgebreid pakket aan sportmedische vergoedingen; massage, een brace, psychologische begeleiding: alles om na een blessure weer zo snel mogelijk te kunnen schitteren in het (volleybal)veld. Dat het aanbod richting volleyballers goed is, onderschrijven ook de sportartsen van ons land. Volgens sportzorg.nl is de Nationale Sportpolis van Zilveren Kruis de beste polis voor sporters.

Heeft Woudman zelf eigenlijk iets met volleybal? “Jazeker! Tijdens de Olympische Spelen in Beijing, maar ook bij het EK van 2015 en 2018 in Den Haag werd ik gegrepen door beachvolleybal. Zelf ben ik een buitensporter, daarnaast ben ik erg onder de indruk van de dynamiek, uitstraling én beleving van beachvolleybal en onze nationale beachteams.”

Inmiddels sloten bijna 3.000 volleyballers de Nationale Sportpolis af. Meer weten? Check www.zk.nl/nevobo

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×