Hoofdsponsor ilionx blijft Volleybaldames steunen

Hoofdsponsor ilionx blijft Volleybaldames steunen

Hoofdsponsor ilionx heeft besloten het contract met de Volleybaldames met twee jaar te verlengen. Hierdoor kunnen de speelsters van bondscoach Jamie Morrison, die op het WK op een historische vierde plaats eindigden, zich op wereldniveau blijven ontwikkelen.

ilionx, een ict dienstverlener, steunt Oranje sinds begin 2016. Zowel het damesteam als ilionx ontwikkelden zich sindsdien enorm. Algemeen directeur Wiebe de Boer van ilionx: “Het team heeft een enorme drive om te presteren en is de laatste tijd boven zichzelf uitgestegen. Wij herkennen ons hierin en ook wij groeien volop. Hopelijk kunnen wij ze ondersteunen om ze nóg hoger te laten reiken.”

Succes op vele vlakken

Een van de redenen dat het it-bedrijf drie jaar geleden koos voor sponsoring van een vrouwenteam is dat het werven van vrouwelijk personeel in de technische sector lastig is. De Boer: “Sinds wij de volleybalsters steunen, is het aandeel vrouwelijke medewerkers van ilionx van 5,5 procent naar bijna 20 procent gestegen. Dat heeft meerdere oorzaken, maar het sponsorship heeft hier zeker aan bijgedragen.”

Optimale voorbereiding

Voor de Nevobo is de contractverlenging goed nieuws. Michel Everaert, directeur sportontwikkeling: “Wij zien veel parallellen tussen ilionx en Nevobo. Beiden ontwikkelen zich snel en in die groei en ambitie hebben we elkaar gevonden. Dat ilionx graag met ons verder wil, vinden wij een mooi compliment. Wij willen als sportbond graag helpen bij het realiseren van de doelstellingen van onze partners, blijkbaar is dat in dit geval gelukt. Het partnership met ilionx heeft ons geholpen bij het inrichten van onze sportieve programma’s waardoor onze dames zich optimaal hebben kunnen voorbereiden op Olympische Spelen, WK’s en EK’s. Hopelijk gaan we samen op weg naar de Olympische Spelen in Tokio nog veel mooie momenten meemaken.”

Over ilionx

ilionx levert sinds 2002 integrale ICT-diensten van initiatie tot en met realisatie en beheer en is ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd. De missie is om organisaties succesvoller te maken door middel van vooruitstrevende ICT-oplossingen met hoog gekwalificeerde professionals. ilionx is een robuuste partner in langdurige samenwerkingsovereenkomsten, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en slagvaardigheid kernwaarden zijn. ICT-diensten worden onder meer geleverd aan De Nederlandsche Bank, Gasunie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, DAF Trucks, Sonepar, TNO en Nationale Hypotheek Garantie. 

ilionx is vanaf 1 januari 2016 trotse hoofdsponsor van het Nederlands dames volleybalteam. Het team en ilionx delen waarden als integriteit, inzet, samenwerking, verantwoordelijkheid en passie. Kijk voor meer informatie over ilionx op de website: www.ilionx.com of volg ilionx op Twitter via @ilionx

Ilionx Logo Website Formaat
Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×