Tijdens de JBC Finals komen teams uit het hele land samen om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio’s mogen alle beachteams zich inschrijven in hun leeftijdscategorie. De beste vier teams met de meeste rankingpunten mogen deelnemen aan de JBC Finals op zaterdag 24 augustus op het Scheveningse strand. Voorwaarde hierbij is dat spelers gedurende het seizoen minimaal één keer samen hebben deelgenomen aan één van de vele JBC-toernooien.

Hoe kom je met je team bij de beste vier in de ranking?

Door natuurlijk aan een aantal toernooien deel te nemen, want alleen op die manier verzamel je rankingpunten. Wij kijken vervolgens naar de beste resultaten van maximaal 4 toernooien. Heb je dus maar aan twee toernooien meegedaan, dan is de kans groot dat je minder punten hebt dan spelers die aan vier toernooien meegedaan hebben. Heb je aan zes of meer toernooien meegedaan, dan vallen de minste uitslagen weg omdat de beste vier resultaten gelden. Vervolgens kun je alleen uitkomen voor de regio waarin je woont. Dit weet het systeem automatisch, dus dat hoef je niet aan te geven. Alleen in het geval dat je team bestaat uit spelers uit twee verschillende regio’s, zal een keuze gemaakt moeten worden in welke regio jullie meedoen.

Alle definitief toegelaten teams ontvangen maandag 19 augustus per mail een bevestiging van hun deelname aan de JBC Finals. Daarnaast zullen zij een informatieboekje ontvangen. Meer uitleg over JBC rankings én JBC Finals is hier te vinden. Als je nog vragen hebt over de JBC Finals, stuur dan een mailbericht naar jbc@nevobo.nl.

Schrijf je hier in voor de JBC Finals op zaterdag 24 augustus 2019

De inschrijving is kosteloos en sluit op vrijdag 16 augustus om 12.00 uur.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn