Lange Mannen oefenen in Borne tegen Finland

Lange Mannen oefenen in Borne tegen Finland

In aanloop naar het olympisch kwalificatietoernooi speelt Oranje nog een laatste keer voor Nederlands publiek. Op woensdagavond 24 juli is sporthal de Veste in Borne vanaf 19.30 uur het decor van de laatste oefenwedstrijd tegen Finland. De dag ervoor spelen Nederland en Finland tegen elkaar op Papendal.

Apollo 8 is gastheer van de laatste wedstrijd die de mannen van bondscoach Roberto Piazza in Nederland spelen voordat ze op 9, 10 en 11 augustus in actie komen op het OKT in Rotterdam Ahoy. Kaarten voor de wedstrijd tegen Finland kosten € 5,- voor 18 jaar en ouder en € 2,- voor jeugd tot 18 jaar. Er is plaats voor 800 man, kaarten zijn alleen aan de kassa te verkrijgen. Kom de Lange Mannen aanmoedigen!

Finland is de nummer 19 van de wereld, vier plaatsen onder Oranje. De Finnen worden sinds dit seizoen gecoacht door Joel Banks, de coach die ook verantwoordelijk is voor de mannen van Maaseik. Finland werd in de groepsfase van de European Golden League in een poule met Wit-Rusland, Oekraïne en Tsjechië vierde. Nederland won uiteindelijk het brons.

Polen
Na de twee wedstrijden tegen Finland op 23 en 24 juli reist Oranje af naar Polen voor twee oefenwedstrijden tegen de regerend wereldkampioen. Op 27 en 28 juli spelen de Lange Mannen tegen het team van coach Vital Heynen in Opole. Bij Polen zal de uit Cuba afkomstige, genaturaliseerde Wilfredo Léon zijn debuut maken.


Kom de Lange Mannen aanmoedigen tijdens het olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam!

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 augustus speelt het Nederlands mannenteam het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Rotterdam Ahoy. Oranje heeft een olympische droom, en hoopt zich in Rotterdam voor het eerst sinds 2004 weer te plaatsen voor de Olympische Spelen. Het team van bondscoach Roberto Piazza speelt achtereenvolgens tegen Zuid-Korea (vrijdag), België (zaterdag) en de Verenigde Staten (zondag). De winnaar van dit toernooi plaatst zich direct voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Lees op deze pagina hoe je erbij kunt zijn in Rotterdam Ahoy!

Foto: FotoHoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×